Znakovi Zodijaka koji troše novac bez razmišljanj - Strijelčevi znaju da zarade, ali ne znaju da sačuvaju novac

Postoje ljudi koji jednostavno ne znaju sa novcem. Oni znaju kako da ga zarade ali ne znaju kako da ga čuvaju i štede. Oni jednostavno ne razmišljaju o posljedicama i troše novac sa lakoćom. 


Tako i svaki znak zodijaka drugačije upravlja novcem, a ovaj put izdvajamo one koji troše novac bez razmišljanja. Strijelac: Strijelčevi su vrijedni radnici i znaju kako da zarade novac, ali ne znaju kako da ga sačuvaju i troše ga bez razmišljanja. 

Oni će radije izlaziti, trošiti novac i stvarati nove uspomene nego da čuvaju svoj novac u bankama.  Ribe: Osobe rođene u znaku Riba su dobrog srca. Oni će prije pokloniti novac nekome kome je stvarno potreban nego da ga čuvaju i štede. 



Često ćete ih čuti kako ulažu svoj novac u neke kompanije, a ako im se i desi da im poslije toga ostane nešto novca uložiće ga u svoje hobije, ili će da otputuju i posjete mjesta koja ih inspirišu.  Vodolija: Vodolije ne mogu da odole novim stvarima, to može da bude neki novi restoran ili novi telefon. Kada se pojavi nešto novo što im se sviđa moraju to da kupe bez obzira na sve. 

Lav: Lavovi vole da čine ljude oko sebe srećnima. Vole da kupuju poklone i udovoljavaju ljudima oko sebe jer tako ističu sebe i usmjeravaju pažnju na sebe. To može njihovu finansijsku situaciju da dovede u lošu situaciju. 



Vaga: Vage su takođe veoma velikodušne pa se može dogoditi da da kada žele nešto da kupe mogu veoma lako da premaše svoj budžet. Vole da imaju novca sa strane, koji cuvaju za crne dane ali uglavnom taj novac potroše na impulsivnu kupovinu.

Pokreće Blogger.