"Shvatio je koliko sam mu važna" - Tek poslije raskida postao je savršen materijal za vezu

Moj partner je bio prava noćna mora i imali smo mnogo problema u vezi. Onda je postao savršen partner za vezu, ali mi smo već bili prekinuli. Bili smo u vezi nekoliko mjeseci kada sam ja odlučila da napokon prekinem tu našu vezu. 


 Bilo mi je dosta da više vremena provodi sa svima drugima nego samnom. Imala sam osjećao kao da su mu svi drugi preči i kao da su mu svi drugi bitniji od mene. Kada sam odlučila da prekinem sa njim bio je bijesan, pokušavao je da me nagovori da ostanemo zajedno, ali ja sam bila odlučna u tome da ga ostavim. Znala sam da je tako najbolje, ali nisam vjerovala na to šta će on sve biti spreman da uradi da bi mu se vratila.

Na kraju je popustio ali je zahtjevao da ostanemo prijatelji, jer nije želio da završimo našu vezu na loš način. Želio je da ostanemo prijatelji na šta sam ja pristala.  Mislila sam da će on možda da bude bolji prijatelj nego što je bio partner. Počeo je da se trudi da sva naša dopisivanja prenese u prave razgovore. Pozivao me je na kafe i druženje i shvatila sam da provodimo više vremena zajedno sada nego kada smo bili u vezi. 



 Primjetila sam da se on ponekad ponašao kao da smo još uvijek u vezi. Uvijek je mene uključivao u sve svoje događaje i sve svoje odluke. Potsjetila sam ga da mi više nismo u vezi i on mi je priznao kako je tek kada smo prekinuli shvatio šta je imao i šta je izgubio.  Počela sam da se pitam jesam li možda pogriješila što sam prekinula sa njim. On je puno toga naučio poslije našeg prekida. Nisam mogla da prestanem da mislim o tome jer je on htio da našoj vezi dam drugu šansu. 

 Pozvao me je na večeru i predložio da pokušamo ponovo i da mu dam još jednu šansu. Rekao je da je pogriješio u vezi nas i da je mnogo toga naučio od kada smo prekinuli. Pristala sam, ali sam veoma brzo zažalila zbog toga. Da je on bio ovakav kakav je sada dok smo bili u vezi sve bi bilo drugačije. Postao je razumniji, nježniji i trudio se da mi posvećuje mnogo pažnje. Veoma brzo sve se promjenilo i onaj stari on sje počeo da se vraća nazad. 



Prestao je da mi odgovara na poruke, prestao je da me poziva da idem sa njim na razne događaje i njegova stare navike su počele da se vraćaju. Trebalo mi je vremena, ali sam shvatila da je on samo manipulisao sa mnom. Da se pretvarao da je dobar samo da bih mu se vratila i nije se ni malo promijenio. Nakon dvije sedmice sam ponovo prekinula vezu sa njim, ali ovaj put za sva vremena.

Pokreće Blogger.