Znakovi Zodijaka koji teško izražavaju svoja osjećanja – Škorpije vole promatrati kako se drugi osjećaju

Emocije mogu uticati na naše psihičko i fizičko stanje ako nisu ptavilno izražene. Postoje ljudi koji ne mogu izraziti svoja osjećanja i kasnije potisnute emocije ih mogu uznemiriti.


Postoje neki horoskopski znakovi koje uopšte nisu dobri u pokazivanju svojih osjećanja. Bilo da su pozitivna ili negativna, oni ih jednostavno ne mogu izraziti riječima. RAK Rak je vrlo osjetljiv znak i takođe vrlo emotivan. Obično vole izbjegavati sukobe. Dakle, iz tog straha, oni često zanemaruju izražavanje svojih emocija o bilo čemu.

I oni također teško razumiju svoje mentalno stanje povezano s tom emocijom. Dakle, odvojite malo vremena da se usredotočite na proces osjećaja, a zatim to podijelite sa svojim voljenima koji vas mogu razumjeti. DJEVICE Djevice se plaše da ce ih smatrati za slabu osobu, tako da nikada ne dijele svoje osjećaje ni s kim.



Kad su tužni ili mentalno uznemireni, pokušavaju se pretvarati da su hladni i mirni kako bi sakrili svoje emocije. Ako vam je toliko teško izraziti svoje riječi drugima, počnite pisati svoje osjećaje. Ovo će vam pružiti mentalnu podršku.

ŠKORPIJE Ne mogu vjerovati drugima što im vam otežava da razgovaraju sa drugima. Umjesto toga, vole promatrati kako se drugi osjećaju. Dakle, trebali biste početi pitati druge o njihovim osjećajima, jer ćete tako postati ranjiviji počećete razgovarati o svojim osjećanjima.



VODOLIJA Obično ne žele dijeliti svoje osjećanja sa drugima jer ne želite nikakvu dramu ili pretjerano reagovanje na bilo šta.Drže se podalje od scene i dramei pokušavaju ostati mirni. Međutim, možete razgovarati sa bliskim osobama za koje smatrate da neće ispričati stvari drugima i učiniti vas ranjivima.

Info Pult / Branka.G

Pokreće Blogger.