"Ponekad i kratki pogledi mogu prerasti u nešto ozbiljnije" - 5 znakova koji često ukazuju na flert

Kada izađete na sastanak sa nekim ko vam se sviđa, po nekad ne možete da budete sigurni da li je ta osoba zainteresovana za vas i da li flertuje sa vama ili samo želi da bude dobra prema vama.


Tumačenje tih znakova može biti teže ako vam se ta osoba zaista sviđa. Postoji mogućnost da neke znakove pogrešno protumačite i da se na kraju nađete u neugodnohj situaciji. Da biste to izbjegli prepoznajte znakove koji vam mogu ukazati na to da li muškarac zaista flertuje sa vama.

1. Osmjehuje vam se Svako se osmjehuje na drugačiji način i svi imamo u sebi ono nešto što nam pokazuje da li se osmjehujemo iskreno. Ako se iskreno sviđate muškarcu, kada vam uputi osmijeh njegove oči će da zasijaju i odaće njegove namjere prema vama. Taj poseban sjaj u njegovim očima pokazaće da mu se zaista sviđate.



2. Upućuje vam poglede Kada se sviđate nekom muškarcu on će da iskoristi svaku priliku da vam uputi pa makar i najkraći pogled, a kada vam se pogledi sretnu osmjehnuće vam se. Ovi kratki pogledi jasni su znakovi da mu se sviđate ali još uvijek nema hrabrosti da vam priđe.

3. Uhvatite ga kako dugo gleda u vas Ponekad ti kratki pogledi prerastu u nešto ozbiljnije. Kada ga uhvatite da gleda u vas budite sigurni da vas gleda duže nego što vi to mislite. Još ako mu oči sijaju i osmjehuje vam se budite sigurni da flertuje sa vama.



4. Slučajno vas dodirne Kada je muškarac zainteresovan za vas i flertuje sa vama tražiće način da vas bar na kratko dodirne. Može se desiti da vas kao slučajno uhvati za ruku ili dodirne po ramenu dok razgovara sa vama, ali budite sigurni da samo traži način da uspostavi fizički kontakt sa vama.

5. Gleda u vaša usta Svaki put kada razgovara sa vama gleda u vaše usne i budite sigurni  da zamišlja kako bi bilo da vas poljubi. Ako se još pri tome malo nagne prema vama, prepustite se i poljubac je zagarantovan.

Pokreće Blogger.