Znakovi Zodijaka sa velikim i ljubaznim srcem - Vrlo nježni i brižni

U početku vam se mogu činiti kao tvrd orah, ali iznutra imaju meku jezgru:


RIBE Ribe se ponašaju kao da su predobre za ovaj svijet, oni koji ih poznaju svjesni su da su dobronamjerni ljudi. Ribe su vrlo saosećajne - ako imate problema, potrudit će se da vam pomognu. Ribino srce je ljubazno i ​​simpatično, ali to ih ne slabi.

RAK Emotivni Rak je vrlo brižan. Pokušavaju se držati podalje od ljudi, plašeći se bola. Rak ne može proživjeti dan a da nekome ne učini neku uslugu ili dobro djelo. OVAN Možda ćete pomisliti da je Ovan previše zauzet da bi se brinuo za druge ljude, ali u stvari je upravo suprotno.



Uprkos svojoj takmičarskoj prirodi i navici da na sve načine postigne željeno, duboko brine za sudbinu svojih prijatelja i rodbine. Ovnovi mogu pokazati svoju bezobzirnu pobjedu i istovremeno otići raditi kao dobrovoljac u sklonište za beskućnike.

DJEVICE Djevica je kritična osoba, sklona prekomjernoj analizi svega i svačega, ali to ne znači da se osoba s najboljim namjerama ne skriva pod hladnom maskom. Djevica u pravilu svoje osjećaje zadržava za sebe. Djevica ima meko srce, ona jednostavno previše radi pa ga niko ne primjećuje.



JARAC Jarac je vrlo nježan i brižan. To jednostavno ne pokazuje, jer se boji da izgleda slabo. Jarac je oprezan šta bi se moglo dogoditi kada pokaže svijetu svoju osjetljivost. Ne želi da pati zbog ljudi koji odluče da iskoriste njegovu slabost i učinit će sve da to spriječi. Jarac vjeruje da oko sebe nema mnogo uglednih, simpatičnih ljudi, stoga je bolje da zadržite emocije u sebi.

LAV Način na koji Lav vide druge je izuzetno važan za njega, pa nije sklon da pokazuje emocije. Želi biti voljen, a boji se da bi mogao biti osuđen ako se pokažu njegove prekomjerne emocije. Lav će reći da nije protiv kritike, ali istina je da je svaka negativna riječ bolna za njega. Tako će se praviti da u njemu nema meke, ranjive strane prirode.

Pokreće Blogger.