"Većina muškaraca ne voli mnogo šminke na ženi" - 5 stvari koje muškarci žele da žene znaju o njima

Evo šta muškarci sami kažu o tome što bi željeli da žene znaju o njima.


Muškarci vole da se zagrle Vole osjetiti ženski dodir, njen dah, tijelo. Neki mogu pomisliti da muškarci čine uslugu ženama kada samo žele leći u njihovo naručju. Ali u stvari, oni su sami spremni zaspati u naručju kao malo dijete.

Um je novi afrodizijak Moderne žene su različite. One su na visokim pozicijama, izvrsne su u nauci i tehnologiji, a ženski umu je muškarcima važniji nego što mislite. Muškarac želi naučiti nešto više od nje, želi biti impresioniran onim šta misli i u šta vjeruje. Vaš um nije samo atraktivan, već i seksi!



Samopouzdanje je važno Neki muškarci traže nesigurne žene jer znaju da mogu manipulirati, kontrolisati i raditi sve što žele. Samouvjerena žena spasit će se ne samo od takvih idiota, već i od skupe kozmetike koja joj nije potrebna, jer žena sjaji više od samopouzdanja nego od bilo koje kreme. Samopouzdanje žene privući će muškarca brže od bilo čega.

I muškarci imaju osećaja Možda ne razgovaraju o njima toliko često, ali znaju da je to važno. Ponekad jednostavno prođu kroz svoje probleme na taj tihi način. Govoriti o problemim a je poput prepoznavanja sebe kao neuspjeha. Potrebno mu je samo čaša viskija i poljubac, ne pitajući "Šta se dogodilo?"



Muškarce ne privlači šminka Privlači ih izgled, samopouzdanje, smisao za humor, osmijeh, inteligencija i karakter na kraju. Šminka se može koristiti kao dio mode. Ne biste se trebali osjećati kao da niste lijepi bez šminke. Jer to nije tačno

Info Pult

Pokreće Blogger.