Detaljna ljubavna astro analiza od 27.07 do 02.08 - Ovnovi ne dozvolite da vam novac utiče na ljubav

Detaljna ljubavna astro analiza od 27.07 do 02.08


OVAN Ne dozvolite da potreba i ljubav prema novcu utiču na vaš ljubavni život. Ako idete sa nekim na satanak, nema razloga da vam finansije predstavljaju bilo kakav problem. Ukoliko nemate novca, budite kreativni. Duga šetnja, lep razgovor i sladoled pored reke mogu biti nezaboravni uz malo mašte.

U četvrtak i petak nemojte izbegavati svog partnera. Vi cenite svoju slobodu i potrebna vam je, ali nemojte biti samotnjak. Opustite se i uživajte u dvoje. Vikend je povoljno vreme za relaksaciju. Ako ste prošli kroz stresan period, idite sa partnerom na neko lepo mesto gde ćete se opustiti i uživati.



BIK Prva polovina ove nedelje će biti gotovo savršena kada je ljubav upitanju. Energija će biti sjajna i mogla bi vam promeniti život na bolje i poslati osobu koja će biti vaša srodna duša. Posle četvrtka, imaćete puno porodičnih obaveza, pa će se ljubav naći u krizi.

Pokušajte da napravite balans i zadovoljite svog parnera. Za vikend dobro razmislite šta želite od života. Da li je vaš partner pravi? Da li vam se dopada život koji živite? Osamite se malo i razmislite. Ukoliko želite promene, nemojte se ustručavati da napravite odlučujući korak.



BLIZANCI Bićete i više nego zadovoljni vašim emotivnim životom tokom cele nedelje. Zbog priliva pozitivne energije, ne postoji prepreka koju nećete biti u stanju da savladate. Sreda je pogodna za lepe reči, ali i dela - tada biste mogli da obradujete voljenu osobu malim znakom pažnje.

Neki zanimljiv komad nakita ili garderobe bi bio pun pogodak. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka biće i više nego raspoloženi za flert u četvrtak i petak. Ako primetite i najmanji znak ljubomore, potrudite se da je sankcionišete. Krajem nedelje, bilo bi dobro da obratite pažnju na druge aspekte života - školu ili posao.

RAK Imaćete potrebu da neke informacije u vezi sa vašim ljubavnim životom držite u tajnosti, pogotovo ako ste od nedavno započeli vezu. Moguće je da se još premišljate u vezi vašeg izbora i da niste sigurni da je to zaista ono što želite. Donošenje konačne odluke vam teško pada, pa je najbolje da sačekate dok ne formirate celu sliku. Zaboravite na dramu i teatralnost u petak i subotu - postoje mnogo bolji načini da privučete pažnju, pogotovo ako još uvek tragate za partnerom. Budite spontani, prirodni i nenametljivi, jer ćete samo na taj način uspeti da doprete do nečijeg srca.

LAV Velike su šanse da u vaš život uđe osoba koja bi mogla da se ispreči između vas i partnera, već na samom početku nedelje. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka će više vremena pridavati drugim aspektima života, pa neka se ne iznenade kada u jednom momentu, zbog zapostavljenosti, partner počne da gubi interesovanje za njih. U petak vam predstoji jedan zanimljiv izlazak koji donosi nova poznanstva, a jedno od njih bi moglo da bude fatalno, za sve one koji su još uvek sami. Subotu iskoristite za druženje sa prijateljima i prijatne trenutke sa porodicom.

DJEVICE Velike su šanse da u vaš život uđe osoba koja bi mogla da se ispreči između vas i partnera, već na samom početku nedelje. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka će više vremena pridavati drugim aspektima života, pa neka se ne iznenade kada u jednom momentu, zbog zapostavljenosti, partner počne da gubi interesovanje za njih. U petak vam predstoji jedan zanimljiv izlazak koji donosi nova poznanstva, a jedno od njih bi moglo da bude fatalno, za sve one koji su još uvek sami. Subotu iskoristite za druženje sa prijateljima i prijatne trenutke sa porodicom.

VAGA Ponašate se prilično tajnovito kada je reč o vašem ljubavnom životu, a to intrigira mnoge osobe iz vaše neposredne okoline. Sa vama nikada nije dosadno - toliko udvarača i znatiželjnika koji se raspituju da li je vaše srce slobodno, čine od vas glavnu temu za razgovor. Pa ipak, nema potrebe da budete tako tajnoviti, pogotovo ako bi vašeg partnera mogle da povrede priče koje kruže o vama. Obavite jedan iskren razgovor najkasnije u sredu, kako biste odagnali sve sumnje. U četvrtak ćete tragati za rešenjem jednog problema, pa nećete baš imati dovoljno prostora za emotivni život.

ŠKORPIJE Ove nedelje ćete mnogo razmišljati o budućnosti vaše trenutne veze, pogotovo o stvarima koje se ne tiču samo romantike. Spremni ste za velike promene, a ne znate na koji način da to saopštite vašem voljenom biću. Rešenje će se pojaviti kad mu se najmanje budete nadali - partner kao da vam čita misli i u ovoj situaciji će biti strana koja će preuzeti inicijativu za razgovor o tome. Petak donosi mogućnost sukoba sa jednim članom porodice i neke neplanirane izdatke. Veoma je bitno da ostanete staloženi, jer vam se za vikend smeši kraći put na kome biste ubrzo mogli da zaboravite na sve nebitne probleme.

STRIJELAC Početkom ove nedelje ljubav će biti vezana za vaš posao. Ukoliko ste slobodni, verovatno ćete upoznati nekog interesantnog na radnom mestu. Ako imate partnera, pomoći će vam oko nekog zadatka. Važno je samo da pokušate da razgraničite emocije od poslovnih obaveza. U četvrtak i petak, primetićete da će vaš partner pokušati da vam ukrade više slobodnog vremena nego što vi želite da date. Napravite neki kompromis. Nemojte odmah bežati glavom bez obzira, nije ni to rešenje. Za vikend vas očekuje novo uzbuđenje na ljubavnom planu. Prosto ćete blistati.

JARAC Vi suviše volite zabavu da biste bili zabrinuti, bez obzira na ljubavne probleme koji se mogu javiti početkom nedelje. Verovatno ćete posle rasparave sa pratnerom otići u provod sa društvom. Vodite računa da ne radite nešto zbog čega ćete se kasnije pokajati. Ako sredinom nedelje sretnete bivšu ljubav na nekom javnom mestu, vodite računa da ne izbije neka neprijatna i neželjena situacija. Pristojno se javite i udaljite, ukoliko je to moguće. Očekujte intenzivan vikend kada su osećanja upitanju. Bićete upleteni u nešto nesvakidašnje.

VODOLIJE Komunikacija, koja je vaše glavno oružje, početkom nedelje bi mogla biti u krizi. Upitanju je loša komunikacija sa nekim ko vam je veoma blizak srcu. Ako idete prvi put na sastanak sa nekim, to neće biti toliko očigledno. Međutim, ako treba sa partnerom da razjasnite nešto, bolje sačekajte sredu ili četvrtak kada vam zvezde šalju sjajnu energiju na polju ljubavi. Za vikend vas očekuje poznanstvo sa nekom osobom koja bi mogla posebno da vas privuče. Budite pozitivni i lepi. Uskoro biste mogli biti u srećnoj vezi.

RIBE Prvih nekoliko dana ove nedelje zvezde vam šalju dobru komunikaciju na polju ljubavi. Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, ostvarićete sve što želite. Pozovite na sastanak osobu koja vam se dopada, recite partneru šta je to što vam smeta, organizujte zajedničko putovanje… šta god zelite, dobićete. U četvrtak i petak, vaš dom će vam biti posebno značajan. Ukoliko ga ne delite sa partnerom, slobodno mu objasnite da vam je ovo potrebno kako biste se relaksirali i opustili. Za vikend vas očekuje plima pozitivne energije. Razmislite na šta ćete da je upotrebite.


Pokreće Blogger.