Ne postoji ljubav na pola: Ne trebate moliti za stvar - Njegovi postupci treba da govore više od njegovih riječi

Ljubav nisu samo dobri dani, godišnjice i pokloni. Ljubav je i sve između. Ko zamišlja besprijekoran i smijehom ispunjen odnos sa ljubaznim parovima, na putu je da bude razočaran. Nisu svi odnosi razočaravajući, ljudi ponekad imaju prevelika očekivanja i ne trude se dovoljno. Lakše je zamisliti situacije i scenarije u svojoj glavi ali stvarnost je potpuno drugačija.


Snažna ljubav zahtjeva snažne temelje i ne traži se već se stvara. Takva ljubav ne zanemaruje djetinjasto probleme, već nastoji da ih riješi. Želi popraviti ono što se polomilo iznova i iznova i zalijepiti ga zlatom. Borba znači bolji temelj. Želi napraviti grešku ali nikada tu grešku ne ponovi jer je naučila bolje.

Koliko ste puta prevrnuli očima nakon šro je vaša druga polovina rekla ili učinila zbog objektivno beznačajnih stvari. Počnite sa tim a zatim lagano napredujte prema složenijum problemima, jer to je nešto što svaka veza ima.



Ono šta treba da želimo za sebe nije odnos bez problema, već odnos sa izdržljivošću i karakterom. Veza koja ne zavisi ni o kome drugom nego samo vas dvoje. Ne želite da sumnjate u svog partnera, želite u potpunosti da mu vjerujete.

Želite biti u jednom od onih brakova, koji traju 20 godina i još uvijek su zaljubljeni jedno u drugo, i podržavaju jedno drugo. Želite da vam otac vaše djece bude najbolji prijatelj i neko na koga možete da računate. Onaj koji će uvijek ulagati u vašu vezu i imati iste ciljeve kao i vi.



Želite u potpunosti uroniti u svog partnera, a to uključije i dobra i loša vremena, i dane pune ljubavi i sreće i dane kada se osjećate slomljeno i ljuto. Želite se boriti z aljubav i ne odustajati kada se pojavi prva mala prepreka, želite strast i romantiku, razgovore u tri ujutro i osjećaj ljubavi u svakom trenutki, pa čak i kada se svađate.

Umorni ste od nazovi veza, lažnih odnosa i nezrelih ljudi, koji pogrešno tumače vaše riječi i koji vas krive za stvari koje nikada niste uradili. Ne trebate moliti za stvari ili da se stalno pravdate za nešto. Njegovi postupci treba da govore više od njegovih riječi.

Treba da se ponosi na vas i prihvati vas onakvima kakvi jeste. Treba vam čovjek koji neće odmahnuti rukom prema vama kada iznesete stvari koje vas zanimaju. Trebate znati da će on da voli vas isto onoliko koliko vi volite njega Trebate biti zaljubljeni u ljubav i željeti da stvari funksionišu i budu najbolje što mogu biti.

Ne pristaj te na ljubav na pola, jer zaslušujete cjelinu, pravu ljubav. Ljubav koju dajete je više nego dobra, i ne trebate odustati bez obzira na sve.

Info Pult / Branka.G

Pokreće Blogger.