Ne jurite muškarce, ganjajte sreću

Ne gubite vrijeme jureći za momkom koji nikad neće uzvratiti. Ne trošite energiju na jednostranu ljubav. Nema smisla potcjenjivati ​​svoje standarde kako biste nekome kome niste važni dali način na koji je on važan za vas.


Čak i ako zaista želite vezu, čak i ako vaše srce očajnički želi voljeti, morate se sjetiti da ne biste trebali progoniti dečke koji nisu vrijedni ni sekunde vašeg vremena. Možda mislite da će on biti izvor vaše sreće, da su odnosi s njim jedini način da vam se nasmeši, ali grešite.

Postoje i mnoge druge stvari koje će vam donijeti zadovoljstvo bez veze. Progoniti sreću znači slijediti svoje snove bez obzira na sve. Čak i ako su vam potrebne godine za uspjeh, to nije važno. Ako radite ono što stvarno volite, onda se nećete umoriti od pokušaja. Svidjet će vam se, iako je teško.



Progoniti sreću znači proživjeti teške dane bez gubljenja vjere. To znači suočavanje sa poteškoćama i jačanje. To znači da ne dozvoljavate da vas prošlost zaustavi, jer znate da je pred vama svijetla budućnost. To znači odlučiti da zaslužujete sve o čemu sanjate, čak i ako vas bivši ili lažni prijatelji pokušavaju uvjeriti u suprotno.

Potraga za srećom znači prepoznavanje razlike između onoga što vas čini srećnim i onoga što druge čini srećnim. To znači imati mišljenje, a ne slijepo slijediti druge. To znači biti neovisan. Progoniti sreću znači birati sebe. To znači odlučiti se odbiti piće s prijateljima i ostati kod kuće jer ste jako umorni.



To znači uklanjanje otrovnih ljudi iz vašeg okruženja i ne dopuštajući im da slobodno napadnu vaš svijet. To znači da svoju sreću stavljate iznad drugih, jer iako volite druge, razumijete da je riječ o vašoj sreći. I da, kad je neko vrijedan truda, ako vas neko poštuje koliko i vi poštujete njega, onda juriti za srećom znači uložiti napore s vaše strane. To znači borbu za vezu. To znači dati priliku ljubavi.

Pokreće Blogger.