Mudre lekcije Džeki Kenedi: "Sve što se dešava u našem životu je rezultat naših riječi"

Otkrivamo čemu nas je naučila Džeki Kenedi.


TRETIRAJTE RUŽ ZA USNE KAO MODNI DODATAK Teško možete zamisliti prvu damu sa jakom šminkom - Žaklina to nikad nije radila. Ali istovremeno, volela je sjajne ruževe, birajući ih tako da se slažu sa njenim haljinama i odelima. Njene omiljene nijanse su crvena i ružičasta.

SPAVAJTE NA SVILENOJ JASTUČNICI Piter Lamas, stilista koji je sarađivao sa Žaklinom kaže: „Uvek je spavala na svilenim jastučićima ili bi vezala svileni šal oko glave. Pamučna posteljina zaista utiče na kvalitet kose: postaje krhka i lomljivija, dok je svilena posteljina održava glatkom.OČISTITE DOBRO KOŽU Džeki Kenedi je stalno putovala po svetu - i naravno, isprobala razne proizvode za negu lica. Ali najviše od svega volela je sapun Dead Sea Mud Soap - Erno Lazlo, kojim se umivala. Sadrži blato Mrtvog mora, posebno bogato mineralima (kalcijum, magnezijum, kalijum), zrnca soli za piling kože i prirodna ulja. Tvorac brenda je dermatolog Erno Laszlo. Žaklina je bila njegov odani klijent.

PRONAĐITE SVOJ PARFEM Džeki Kenedi je volela mirise, ali jedan od njenih favorita bio je Lovely Patchouli 55 House of Krigler. To je senzualna duboka kompozicija sa notama ambera i bergamota, pačulija i kože. Takođe je nosila Jоу parfem, Jean Patou.NOSITE MARAME I TAMNE NAOČARE Idealna prva dama takođe je volela opuštene vikende kada je umesto pažljivog stajlinga mogla sebi da priušti samo svileni šal preko glave (favoriti su Hermes). A ako zaboravite na šminku - velike tamne naočare su spas.

INVESTIRAJTE U KVALITETNU KREMU ZA LICE Prva dama je kritikovana u javnosti kada se pojavila fotografija na kojoj je u drugom stanju sedela sa cigaretom. Njena koža je patila zbog ove loše navike, pa se ona oslanjala na bogate hidratantne i negujuće kreme za lice kako bi spasila kožu od dehidracije i loše boje. Jedan od njenih favorita bila je krema za lice - Phormula 3-9 Repair Cream istog brenda kao i sapun, Erno Lazlo. Kombinovala je kremu sa uljem za lice.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.