Pun Mjesec u Vodoliji 03.08 - Kako bi mogao ovaj pun Mjesec utjecati na vaš znak?

Bikovi mogu imati iznenadnu priliku za posao - Ovan se bori za pažnju partnera


OVAN Dragi Ovnovi, vama pun Mjesec pokreće želju za nekom promjenom. Pojedine osobe mogu potraživati svoje zarađeno dok neke mogu trošiti prekomjerno pa bi bilo dobro da budete malo racionalniji. Moguće je da uslijed vašeg impulzivnog i agresivnog ponašanja ispašta vaš partner, obitelj ili prijatelji. Svakako da veliki priljev energije trebate usmjeriti na kreativan rad. Strasti vas obuzimaju prema partneru, morate se boriti za njegovu pažnju.

BIK Dragi Bikovi, vama ovaj pun Mjesec donosi neke nove poglede pa i oslobađanje od konzervativnog stava ako ste ga imali. Karijera dolazi do izražaja dok ste vi u centru pažnje. Sada je vrijeme da pokažete najbolje od sebe. Pojedini Bikovi mogu imati iznenadnu priliku za posao. Potrebno je da ne reagirate impulzivno kada je partner u pitanju. Najbolje bi bilo da svoju energiju utrošite u rad.



BLIZANCI Dragi Blizanci, vi s ovim punim Mjesecom imate jako dobre ideje da napravite nešto novo, ne samo za sebe već i za druge osobe. Vi možete započeti neke nove sjajne stvari. Sada se ne oslanjajte na partnera već napravite sami svoje zamisli koje u najviše usmjerene preko komunikacije. Pojedini Blizanci mogu imati borbu s konkurencijom pa i tu obratite pažnju i ne upadajte u stres. Zbog vaše impulzivnosti mogu vaše drage osobe oko vas ispaštati. Umirite se i polako idite do svog cilja.

RAK Dragi Rakovi, kod vas ovaj pun Mjesec može donijeti zaključak da je vaš odnos s partnerom dobar. Pojedini Rakovi koji su nesigurni sada će potražiti podršku od drugih, kako psihološku tako i materijalnu. Pojedini Rakovi sada mogu podići kredit. Kako na vas utječe svaka promjena mjeseca i ova će vam donijeti odmjeravanje emocija i pitanja što je vaše, a što partnerovo.



LAV Dragi Lavovi, kod vas ovaj pun Mjesec donosi da vi imate potrebu za sklapanjem partnerskih odnosa bilo to poslovnih ili romantičnih. Kako je ovo vaša vladavina, vi od suprotne strane možete tražiti respekt i ogromno poštovanje. Pojedini Lavovi zbog natjecanja s drugom osobom mogu pogriješiti u izboru partnera. Poznati ste po vašoj samouvjerenosti, ali budite i svjesni da niste uvijek u pravu.

DJEVICA Drage Djevice, kod vas ovaj pun Mjesec donosi promjene na vašem poslu ili kada je zdravlje u pitanju. Potrebno je da obratite pažnju na stomak i što jedete, posebno ako vi ne pripremate hranu. Pojedine Djevice sada mogu unaprijediti svoje poslovne sposobnosti ili pronaći posao ako su nezaposlene ili žele promjenu. Sada nije vrijeme da kroz komunikaciju budete strogi, jer možete pokvariti svoje neke planove i ciljeve. Da bi zdravlje i posao bili dobri potrebno je da mijenjate svoj mentalni sklop i način razmišljanja.

VAGA Drage Vage, kod vas ovaj pun Mjesec budi buntovnost. Iako to nije svojstveno vama, vi ne dozvoljavate da netko ugrozi vašu individualnost i put do cilja. Mnoge Vage mogu iznijeti nezadovoljstvo da ugađaju svojim najbližima, već se žele posvetiti sebi i svom partneru ili djeci. Naglašena je intima i strasti. Pojedine Vage imaju tenziju, a da bi izbjegle sukobe trebaju se usmjeriti na kreativan rad.

ŠKORPION Dragi Škorpioni, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u kući obitelji, doma, nepokretne imovine, nasljedstva pa tu trebate potražiti mir i sigurnost. Koliko god da ste uspješni, sada shvaćate da je najbitnija obitelj. Pojedini Škorpioni bi se baš sada mogli iznenada odlučiti za vezu ili brak dok nekima koji su već s partnerom može biti veza na testu. Pazite na komunikaciju u obitelji i s okolinom.

STRIJELAC Dragi Strijelci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem polju komunikacije, rodbine, putovanja. Pojedine osobe su nakupile dosta stvari koje sada treba razriješiti, odgovoriti na poruke, pozvati neke osobe ili završiti neke papire. Sada vam može popraviti raspoloženje druženje sa susjedima, odlazak na kraći put i još neke stvari koje vas vesele. Pojedini Strijelci mogu imati i probleme kada su financije u pitanju.

JARAC Dragi Jarci, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem drugom polju financija, što će činiti da se zadovoljite uz rad i materijalnu potrebu. Svakako je sada priljev novca povoljan, dok pojedini Jarci mogu podići kredit ili posuditi novac od nekoga. Dobro razmislite kada rukovodite novcem koji nije vaš, jer poslije može biti problem s vraćanjem istog. Poslovni partnerski odnosi se trebaju izbalansirati i dovesti u obostrano zadovoljstvo.

VODENJAK Dragi Vodenjaci, kod vas se događa ovaj pun Mjesec, što vam može pomoći da riješite neke probleme koji već dugo traju. Za mnoge komplicirane stvari i poslove sada možete dobiti iznenada idejno rješenje. Kako ste vi genije, vaš um može smisliti nešto o čemu druge osobe mogu samo sanjati. Pojedini Vodenjaci mogu se osjećati zapostavljeno pa ipak morate proći kroz to da bi došli do cilja. Kada je posao u pitanju potreban je balans do uspjeha.

RIBE Drage Ribe, kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem polju izolacije pa imate potrebu da se osamite. Potrebno je da duboko zaronite u sebe ispod površine i sagledate što se tu događa. Mnoge Ribe trebaju usmjeriti svoju komunikaciju ka partneru, jer se partner udaljio uslijed loše komunikacije. Kako ste dosta zauzeti radom i svakodnevnom rutinom, sada je vrijeme da uskladite svoj rad i provedeno vrijeme s partnerom.

Sretno u svemu

Željka Knežević

Pokreće Blogger.