Stvari na koje muškarci obraćaju pažnju prilikom izbora žene - "Ljubaznost i toplina kao ključne stvari"

Normalan muškarac želi ženu koja se neće složiti s njim u svemu, koja ima karakter, mišljenje, samopouzdanje.


Kako izgledate; Ne radi se samo o ljepoti, nego i o izgledajućoj prezentaciji: kako bi vas mogao mirno dovesti u susret roditeljima, kako biste mogli biti majka njegove djece. Vaši ciljevi; Ne možete imati cilj da se jednostavno "oženite" ili "stvorite porodicu". Morate pokazati da imate i druge ciljeve u životu.

Vaša financijska situacija i karijera; Čovjek želi vidjeti da nećete biti financijski ovisni o njemu, da ćete i vi doprinijeti svojoj porodici, da novac neće biti glavna tema za svađe. Koliko ste sigurni; Normalan muškarac želi ženu koja se neće složiti s njim u svemu, koja ima karakter, mišljenje, samopouzdanje.



Vaša financijska situacija i želja za šetnjom; Za čovjeka je važno da zna da je financijski stabilan za brak i stvaranje porodice, te da je već dovoljno prohodao da kasnije ništa ne pokvari. Odobravaju li vas njegovi roditelji; Ako je iz vrlo konzervativne porodice, to će mu biti jako važno a antipatija njegovih roditelja prema vama čak može otkazati njegove planove za vjenčanje.

Koliko se dobro uklapate u njegov krug prijatelja; Jeste li ikad vidjeli muškarca čiji prijatelji ne vole njegovu ženu? Rijetko, ali se desi. To je zbog toga što muškarci pridaju značaj tome koliko se njegova djevojka uklapa u njegov krug prijatelja.



Koliko ste brižni; Dvije glavne osobine koje većina muškaraca traži u svojim ženama su ljubaznost i toplina. Drugim riječima, brižna priroda. To je logično ako bira majku svoje djece.

infopult

Pokreće Blogger.