Greške koje žene prave u odnosima sa razvedenim muškarcem - "Brza odluka o zajedničkom životu"

Ako je muškarac koji vam se sviđa spreman za vezu nakon razvoda, evo čega se morate sjetiti. Izbjegavajte sljedećih 5 pogrešaka:


Zanemarite njegovo mišljenje o djeci; Pobrinite se da imate iste planove i želje za djecu. Pogotovo ako već ima djecu. U početku vam može reći da želi dijete sa vama, ali obratite pažnju na to kako će se razvijati njegov odnos prema djeci i vama i hoće li se njegova želja za djetetom promijeniti.

Uspostavljate vezu kada a on još nije završio sa bivšom; Vodite računa da sve bude gotovo između njih, da više nema snažna osećanja prema njoj. U protivnom ćete se osjećati kao da vas dvoje susrećete. Stalno može razgovarati o njoj, a to će stvoriti napetost u vašoj vezi.



Stižete prerano; Ne žuri. Otkrijte da li vam odgovara ovaj razvedeni muškarac. Držite svoje mogućnosti otvorenima. Kad se prebrzo okupite, neizbježno ćete morati upoznati njegovu djecu. Uzmi si vremena. Oboje se morate naviknuti na nove uloge i odnose.

Ne uzimate u obzir njegovu financijsku situaciju; Ako ima ograničena sredstva, plus izdržavanje djeteta i trošenje djece, to će se jasno odraziti na vaš odnos i budžet za zabavu. Možda želite više putovati, ali on to ne može priuštiti. Uzmite to u obzir.



Provodite vrlo malo kvalitetnog vremena zajedno; To se može činiti očiglednim, ali ne zaboravite da vam je potrebno kvalitetno vrijeme zajedno. Život nam često intervenira i miješa se, posebno ako ima djecu. Naravno, on će ih staviti na prvo mesto, tako da se ne čudite. Ali planirajte i vrijeme s njim.

Info Pult

Pokreće Blogger.