Astro analiza po danima od 23.06 do 28.06 - Kako bi mogli najbolje da iskoristite svaki dan

Ne preporučuje se da nešto započinjete i pokrećete jer opozicija Jupitera, Plutona i Saturna može dati greške, gubitke i usporavanje.


UTORAK, 23.06. Utorak je dan Marsa i kako on tranzitira kroz Ribe praveći trigon s Mjesecom i opoziciju s Jupiterom i Plutonom, onda je naglašena akcija s Marsom i neki vaši ciljevi bi se mogli realizirati, dok opozicija nam donosi da izbjegavamo rizična ulaganja novca jer su mogući gubitci i neki veći troškovi.

Zatim Mjesec ulazi u Lava i odmah pravi opoziciju sa Saturnom iz Vodenjaka što vas usporava u vašim dugoročnim planovima pa bi moglo doći do velikog napora ili čak da odustanete od nekih planova. Danas Neptun kreće retrogradno i sve što je bilo teško za napraviti sada se pruža prilika da to učinimo ili ispravimo.



Izbjegavajte sve što vam je nepoznato, sumnjivo i čuvajte leđa, jer se mogu događati razne spletke i manipulacije vama iza leđa, moguće je da imate iskrivljenu sliku realnog sagledavanja i neke neprijatelje iza leđa. Neptun će biti retrogradan od 23.06. do 28.11. 2020. Ipak, bez obzira na to što ovaj dan ima neki povoljan aspekt, ne preporučuje se da nešto započinjete i pokrećete jer opozicija Jupitera, Plutona i Saturna može dati greške, gubitke i usporavanje.

SRIJEDA, 24.06. Srijeda je dan Merkura i kako je on retrogradan, a i još dosta planeta, to će stvarati nerealnu sliku i komplikacije u svakodnevnom životu. Zatim Mjesec pravi sekstil s Venerom što nam za kratko vrijeme može dati opuštenost i ljepši ljubazniji nastup na emotivnom polju u raznim pregovorima, susretima na poslovnim sastancima itd.



U nastavku dana Mjesec će praviti kvadrat s Uranom što uvijek donosi iznenađenja koja nisu povoljna pa možete imati problema u timskom radu, na emotivnom polju, s prijateljima . Danas je najbolje da ništa ne pokrećete novo, da se ne zamarate, jer će sve ići sporo i teško pa se preporučuje da se odmorite, bavite fizičkom aktivnošću i sebi ugodite.

ČETVRTAK, 25.06. Četvrtak je dan Jupitera i on je u retrogradnom hodu i konjunkciji s Plutonom što daje snagu i moć da izvuče inspiraciju iz viših razina svijesti što mnogim osobama daje da se bave jogom , duhovnim iscjeljenjem, vidovnjaštvom i proricanjem. Danas Venera kreće direktno, što nam ne daje odmah rezultat već u pokretu se polako osjeti boljitak, a veću moć pokazuje od početka 7. mjeseca.

Sve što je pod aspektom Venere – kreativnost, odnosi, kako partnerski tako i ljubavni i još mnogih lijepih stvari i događanja u ljubavi. Zatim Mjesec ulazi u Djevicu što će mnoge osobe potaknuti da se bave detaljima i nekim sitnicama za koje nije bilo ranije vremena i svakodnevnim stvarima.

PETAK, 26.06. Petak je dan Venere i kako je ona krenula direktno, ali je još stacionirana, ne daje najbolje efekte, ali ipak se polako osjeća. Mjesec će praviti sekstil sa Suncem, što je dobro za isticanje sebe da se lijepo izrazite u svojim vještinama, znanju i da vas zapaze nadređeni.

Zatim Mjesec će praviti kvadrat s Venerom, što može dati neslaganja s partnerom, drugim ljudima i da nailazite na neke prepreke pa pazite da se ne razočarate jer je aspekt kratkog trajanja. Zatim Mjesec pravi trigon s Uranom što je dobro za sve vaše zamisli sprovedete u djela što će na kraju i sekstil Mjeseca s Merkurom dati lijepe odnose s drugima, lijepe dogovore pregovore i druženja.

SUBOTA, 27.06. Subota je dan Saturna i on je retrogradan u Vodenjaku što nas polako sprema da se vratimo ponovo na neke lekcije. Od samog jutra Mjesec pravi opoziciju s Neptunom što nam daje konfuziju i pojedinim osobama neprospavanu noć ili teško buđenje. Zatim Mjesec pravi trigon s Plutonom i Jupiterom što nam donosi dobar osjećaj za ekonomiju, upravljanje, optimizam i druge pozitivne stvari.

Mjesec će praviti opoziciju s Marsom iz Riba pa možete dolaziti i u konflikte na sastancima, s osobama od autoriteta, s voljenom osobom i drugim osobama koje se nađu na vašem putu. Ovaj aspekt je nemoguć da dođe do sloge i dogovora. Mjesec ulazi u znak Vage i pravi trigon sa Saturnom što nam daje mogućnost da prethodne nesporazume i sukobe izgladimo. U večernjim satima može biti lijepo druženje i da se posvetite obitelji i voljenim osobama. Dosta dobar dan kada zanemarimo konflikte.

NEDJELJA, 28.06. Nedjelja je dan Sunca i kako tranzitira kroz Raka koji je simbol obitelji, kuće, roditelja, emocija, onda se treba posvetiti u tom pravcu. Napokon Mars ulazi u Ovna i svoje prirodno sjedište gdje je od akcije i dosta jak pa će svi osjetiti njegovu snagu koju treba iskoristiti u privatne ciljeve. Pokreće se motivacija entuzijazam, želja za osvajanjem novih ciljeva i svega još što nam donosi Mars u Ovnu i vašoj osobnoj natalnoj karti.

Ovu veliku energiju možete iskoristiti s druženjem u prirodi s obitelji prijateljima, fizičkim aktivnostima. Zatim Mjesec pravi trigon s Venerom i donosi nam skladnost s voljenom osobom i ljudima koji su vam dragi pa će ova nedjelja biti odlična za mnoge osobe. Sunce će praviti kvadrat s Mjesecom što može pokrenuti nešto što je vama potrebno.

Zatim Mars pravi sekstil sa Saturnom pa se usmjerite na ono što je vama bitno na privatnom planu dok će ovaj aspekt trajati i narednih dana pa možete praviti dugoročne planove. U popodnevnim satima Merkur pravi kvadrat s Mjesecom pa može doći do neusklađenosti misli i osjećaja. Pojedine osobe mogu ući u konflikt s dragim i bliskim osobama pa pazite što pričate da ne dođe do toga jer je ovaj aspekt kratkog trajanja.

Sretno u svemu!

Želka Knežević

Pokreće Blogger.