Neizbježne stvari koje se događaju kada ste ljubavnica - "S vremenom gubite ponos i samouvjerenost"

Nemojte se više zavaravati njegovim riječima da ste mu nedostajali, da će ovoga puta sigurno napustiti svoju ženu


I dalje će voljeti svoju ženu, ma koliko bili nevjerovatni; Možete biti savršen ljubavnik i djevojka, ali ona je njegova supruga, a ako ima djece, onda i majka djece. Njihova povezanost je sve posebnija, posebno ako su mu vjerni i vole ga. Ona kontrolira udobnost doma i sreću njegove djece. I neće rizikovati.

Odmor ćete provesti sami; Pa, ili sa prijateljima i porodicom, ali definitivno bez njega. Njegovi porodični odmor bit će vam muka kada shvatite da niste ništa više od tajne. Sakrićete svoju vezu od svojih najmilijih; Možete ih čak i izbjeći da ne lažete o svom ličnom životu.



Čekaćete godinama, nadajući se nečemu što se nikada neće dogoditi; Možda mislite da ste posebni, ali zaista samo trošite svoje dragoceno vreme na nešto što se nikada neće dogoditi. Ako vara svoju ženu sa vama, onda ju je sigurno varao prije vas i sigurno je neće ostaviti zbog vas.

Kada pokušate da odete, nateraće vas da ostanete; On sam može reći da treba da nastavite dalje, ali tada može manipulirati pažnjom ili se pretvarati da je bolestan i da vas treba. Opet će se desiti prazna obećanja da će reći sve svojoj ženi, ali znajte da se to neće dogoditi.



Počećete da se osećate krivima; Prestat ćete biti ona samouvjerena i inteligentna žena kakva ste bili. Nećete prepoznati sebe. Bićete zarobljeni: zaljubljeni u njega i ne možete biti sa nekim drugim. Na kraju priznaje da ne može napustiti svoju ženu; I osjećat ćete se kao korišteni jeftini predmeti.

Pustiš to;  Napokon ćete shvatiti da to može trajati zauvijek i pokvariti vam čitav život. Stoga, vi odlučite ovo završiti. Sjetite se samo: Nemojte se više zavaravati njegovim riječima da ste mu nedostajali, da će ovoga puta sigurno napustiti svoju ženu. A uskoro ćete saznati i da je pronašao novog ljubavnicu..

Info Pult

Pokreće Blogger.