Znakovi Zodijaka na koje bi najviše mogao da utiče crni mladi Mjesec u Blizancima

Nemojte biti impulzivni u donošenju odluka.


Zbog utjecaja mladog Mjeseca u Blizancima, Ribama je potrebno da osiguraju sebi svoj mentalni prostor, jer će na taj način pronaći mir. Iz tame mladog Mjeseca u Blizancima izronit će svjetlija budućnost. Mladi Mjesec u Blizancima donosi val kozmičke aktivnosti koji će utjecati na naše maštarije.

Sada je idealno vrijeme da se usredotočimo na planiranje budućnosti. Međutim, neki horoskopski znakovi osjećat će veći utjecaj od ostalih. Venera, Merkur i Neptun bit će aktivni u tom vremenu, pokrećući razne energije koje nas mogu zbuniti. Nemojte biti impulzivni u donošenju odluka.



Blizanci; Ovo je vaše vrijeme, dragi Blizanci. Pripazite, djelujte pametno i bit ćete sila s kojom treba računati. Pokušajte uskladiti svoje unutarnje ja i okolinu. Zavirite u sebe jer vi posjedujete sve što vam je potrebno, a nebeske sile su uz vas. Ne bojte se sanjati veliko.

Strijelac; Došlo je vrijeme da radite na svojoj intimnosti i pitanjima odnosa. Dajte ljubav i dobit ćete ljubav. Ovaj mladi Mjesec u Blizancima donosi vam jasnoću. Bolje ćete vidjeti tko ste i kako vas ljudi oko vas vide. Razmislite o svojim prošlim i sadašnjim vezama i postat ćete mudriji.



Djevica; Ljubazna ste i razumna osoba, ali ponekad to može uzeti ono najbolje od vas. Ovaj mladi Mjesec u Blizancima podsjeća vas da se prvo pobrinete za svoje potrebe. Ne kompromitirajte svoje snove. Ako se osjećate kao da u vašem životu postoji netko tko vam ne dopušta da idete naprijed, morate stvoriti granice i udaljiti se od te osobe, čak i ako je to privremeno.

Riba; Osjetljivi ste i vrlo intuitivni. Okolina utječe na vaše raspoloženje pa čak i na dobrobit. Budući da su vremena teža nego inače, možda ćete se osjećati malo preplavljeno sa svim. Zbog utjecaja mladog Mjeseca u Blizancima, potrebno je da osigurate sebi svoj mentalni prostor i tako ćete pronaći mir. Ne zaboravite iskoristiti inspiraciju društvenog aspekta koju donose Blizanci i komunicirajte. Iz tame mladog Mjeseca u Blizancima izronit će svjetlija budućnost.

atma.hr

Pokreće Blogger.