Većina muškaraca plaši se osjećaja i emocija - 6 razloga zbog kojih muškarci kriju svoje osjećaje

Većina muškaraca plaši se osjećaja i emocija. Ne znaju ih pokazati, jer od rane dobi ih se uči da sve drže u sebi, da budu "pravi muškarci", jer "muškarci ne plaču" i druge gluposti.


Ne razumiju šta stvarno osjećaju; To je jedan od razloga zašto muškarci kriju svoje osjećaje: jednostavno ne znaju kako se osjećaju. Naročito kada je reč o tako složenom osećaju kao što je ljubav. Kada je čovek preplavljen emocijama koje sam ne razumije, jednostavno se zatvori u sebe, sakrije sve što se u njemu dogodi. Niti ga treba prisiljavati na otvaranje. Morate mu dati više vremena da prihvati ta osjećanja i shvati kako se osjeća.

Oni se plaše svojih osjećaja; Možda razumije kako se osjeća, ali odluči to namjerno sakriti. Zašto? Jer ga to plaši. Plaši se osjećaja jer ga preplavljuju. Uostalom, ljubav nas potpuno mijenja, a većina muškaraca plaši se činjenice da to ne mogu kontrolisati. Doista, ljubav nas čini budalama.



Muškarcima je potrebno više vremena da shvate svoje emocije; Kad se muškarac i žena upoznaju i osjećaju se dobro, ko se prvo zaljubljuje? Naravno, žena. Prva shvati kako se osjeća. Muškarcu je potrebno više vremena da shvati šta se događa u njemu. Zbog toga žene često užurbano zaključuju da muškarca jednostavno ne zanima, dok on jednostavno duže razmišlja.

Boje se da će postati nezainteresirani ako odmah pokažu svoje osjećaje; Vole znati da je netko zaljubljen u njih, vole pažnju i interesovanje žena, vole da ih se traži. I oni kriju svoje osjećaje tako da duže traje. Na kraju krajeva, kad muškarac pokaže svoja osjećaja, žena se opušta i prestaje toliko naporno pokušati, znajući da mu je već u džepu. Ali, kad se muškarac plaši gubitka žene koja mu se stvarno sviđa, u svojim osjećajima konačno se može otvoriti njoj.



Oni se plaše da će se njihovi osjećaji iskoristiti protiv njih; Svaki se čovjek plaši da će se, čim pokaže svoja prava osjećaja, sve okrenuti protiv njega. On zna da će žena kad prizna svoja osjećanja, imati sve karte i snagu. I ona ga može učiniti ljubomornim, tražiti jamstva o ljubavi, iznijeti neke zahtjeve. Možda je čovjek imao negativno iskustvo u prošlosti, kada su ga osjećaji jednostavno koristili,i sad je oprezan.

Ponekad čekaju da žena napravi prvi korak; Ako se muškarac plaši da će se njegovi osjećaji iskoristiti protiv njega, da će izgubiti moć i kontrolu i činiti se ranjivim, ili ako još ne vjeruje ženi, jednostavno će pričekati dok ona učini prvi korak. Ponekad može čekati jako dugo.

Info Pult

Pokreće Blogger.