Pun Mjesec u Vagi od 07.04 - Period velikih izazova za sve nas

Ovaj pun Mesec je dobar za uspostavljanje rutina u kući, porodici i u odnosu sa decom.


Pun Mesec u Vagi pojaviće se na nebu 7. aprila, a pošto gradi aspekt sa Neptunom, astrolozi predviđaju neravnotežu u polju zdravja, piše Lovesensa. Ovaj pun Mesec ima impulsivni uticaj i čini da se osećmo buntovno, energično i gubmo kontrolu nad svojim emocijama.

Jedino rešenje za ovaj jak energetski uticaj punog Meseca jeste saradnja, tolerancija i rad na empatiji. Sunce u fazi punog Meseca utiče na dom, porodicu i intimne odnose. Sa jedne strane Mesec koji vas zbunjuje, a sa druge strane Sunce koje greje vaš osećaj, donosi zbunjenost i napteost u emotivnim odnosima.



To može dovesti do sukoba i ljubavnih kriza koje opterećuju vašu dušu. Lunarna energija pojačava snagu emocija i instikta, zato se preporučuje da pojačanu intuiciju usmerite na rešavanje emotivnih problema. Vaša podsvest omogućava vam nepristrasan i uravnotežen pogled na vaše lične odnose.

Jasno ćete videti kada se dinamika u odnosu promeni ili kada negativne emocije uzrokuju disharmoniju. Ovaj aprilski pun Mesec ne bi bio toliko izazovan da nije u aspektu sa Neptunom. Teme o korona virusu nastavljaju da dominiraju u narednom periodu, a mi ćemo biti više osetljivi i zbunjeni.



Postoje rizici od pogrešnih vesti, razočaranja i gubitaka. Na uticaj punog Meseca imaće i konjunkcija Jupitera i Plutona koja se događa samo par dana pre pojave Meseca u punoj lunarnoj fazi. Ova konjunkcija može ublažiti Mesečev opasni uticaj i podstaći nas da se fokusiramo na uspeh i kanališemo snažnu energiju na nešto dobro.

Želećete da ostvarite uspeh i napravite krupne promene u svom životu, ali i ovaj aspekt ima negativnu stranu, a to su toksične emocije koje sve mogu pokvariti. Ljubomora, pohlepa, sebičnost, nadmenost... To su glavne prepreke na vašem putu ka sreći tokom ove konjunkcije.

Sa druge strane, sekstil Merkura i Jupitera donosi pozitivno razmišljanje koje bi trebalo umanjiti gore navedene rizike i destruktivno ponašanje. Imaćete dobre veštine za planiranje i korisne odgovore za nove izazove. Ovaj pun Mesec je dobar za uspostavljanje rutina u kući, porodici i u odnosu sa decom.

Sekstil Merkur i Plutona u periodu punog Meseca vodi nas do najvećih tajni koje prete da budu otkrivene. Pratite glas svoje intuicije i uspećete da steknete potrebna znanja koja su presudna u napetim vremenima.

Rizike usled punog Meseca pojačava i kvadrat Marsa i Urana koji budi ludu, buntovnu energiju, ruši granice i sva ograničenja. Jedini način da se izborite sa talasom ove energije jeste da je usmerite na nešto korisno, kreativno i inovativno. Pronađite hobi i zanimaciju koja će vam u sopstvenom domu doneti radost, mir i ohrabrenje.

Ovaj pun Mesec povezan je i sa prethodnim mladim Mesecom od 24. marta koji je takođe doneo blagi osećaj nezadovoljstva, panike i straha. Uticaj punog Meseca u Vagui trajaće sve do novog mladog Mesec 22. aprila 2020. godine.

Izvor: Lovesensa

Pokreće Blogger.