Tipovi muškaraca sa kojima je ozbiljna veza nemoguća - Prestanete da gubite vrijeme

Momak koji stalno ponavlja kako napredujete prebrzo. Piće jednom u nedelju dana se računa kao prebrzo? Da se krećete imalo sporije, bukvalno biste se kretali unazad.


Vreme je da prestanete da gubite dragocene godine života koje ne vode nikuda, s momcima koji ni ne žele da vas odvedu u nekom konkretnom smeru. Postoje muškarci koji su OK za izlaske i povremena druženja, ali nemaju potencijal za vezu, a ovo su tipovi muškaraca na koje ne treba gubiti previše vremena:

1. Momak koji ne razume kako funkcioniše WhatsApp i koji odgovara samo kada to njemu odgovara. Neke vaše poruke potpuno izignoriše, na neke druge odgovori za par sekundi, a sve zavisi kako je tog dana raspoložen i nimalo mu nije stalo kako se zbog njegovih promena raspoloženja osećate vi. On ne razume koncept doslednosti.



2. Momak s kojim izlazite jer jer je zgodan. I ako ćemo biti iskreni, kao i vi sami, to je jedino pozitivno što o njemu možete reći. Kao osoba baš i nije za pohvaliti se, a intelektualno niste ni najmanje kompatibilni. Nemojte zaboraviti da njegovo lice neće zauvek izgledati tako kako izgleda sada, dok će njegov karakter i ponašanje 99,9% ostati isti.

3. Frajer koji se neprestano hvali svojim super bogatim društvenim životom. Nije vam za početak jasno čime se bavi – da li je on menadžer nekog kluba? Lord? Jednostavno dečko koji obožava izlaske i zabavu? Možda na prvu deluje zabavno, ali mogao bi malo malo da uspori s izlascima i malčice odraste.



4. Momak s kojim je nemoguće išta se dogovoriti. Načelno, stalno se nešto dogovarate – šta biste i kuda sve mogli, kada, kako, zašto… Međutim, osim što mu su mu potrebne sedmice i meseci da se za nešto odluči, jednom kada odluku donese, uvek se dogodi nešto što iskrsne i zbog čega vam planovi propadnu. I to vam javi u najgori mogući tren, otprilike kada ste već na putu do njega…

5. Dečko koji neprestano insistira ‘kako su kondomi neugodni’. Neugodne su i polno prenosive bolesti, a neugodna je i neželjena trudnoća. 6. Momak koji ‘nije spreman za vezu’. Kada momak kaže da nije spreman za vezu, treba mu verovati. On zaista ne misli da biste mogli da probate.

7. Frajer koji je malo vruć, pa malo hladan, pa malo bi, pa malo ne bi. Čas se ponaša kao da ste žena koju je čekao celi život, a potom kao da mu je potpuno svejedno. Vi zapravo većinu vremena nemate pojma šta se događa i kako stvari zapravo stoje!

8. Momak koji stalno ponavlja kako napredujete prebrzo. Piće jednom u nedelju dana se računa kao prebrzo? Da se krećete imalo sporije, bukvalno biste se kretali unazad.

9. Momak koji se stalno dopisuje s vama, ali kojeg nikad ne vidite uživo. Na prste jedne ruke možete nabrojati koliko ste ga puta videli uživo. Palo vam je napamet i da bi mogao biti seksi vampir pa se zato skriva. Zaboravite i "svajpujte" levo! Treba vam partner, a ne drug za dopisivanje.

Pokreće Blogger.