Sigurni znakovi koji mogu pokazati da je sa vama samo zato što još nije naišao netko bolji

Kako nikada ne bi bila žrtva takvog odnosa, donosimo upozoravajuće znakove takvog površnog odnosa


Mogu biti intenzivne, opuštene, na daljinu, sasvim obuzimajuće, ali postoji jedna sigurna stvar kada je u pitanju ono što veze nisu – sigurne. Neizvjesnost i nemogućnost da sto posto znamo što druga strana osjeća za nas, vezama daje poseban izazov i ljepotu, ali i ostavlja prostor situacijama koje možda neće biti ponajbolje za nas.

Moguće je i da naš partner ili simpatija pripadaju skupini ljudi koji će se zadovoljiti s bilo kim uprije nego što naiđe netko bolji. Postoji mogućnost da budemo izigrane u osjećajima. Kako ne bismo pristajale na ništa manje nego što zaslužujemo, donosimo znakove koji upućuju na to da naš partner možda s nama samo krati vrijeme prije dobitka, za njega, glavne nagrade.1. Ne razgovarate o konkretnim koracima za budućnost Ako su vaši zajednički planovi za budućnost uvijek vrlo površni i ili uopće ne postoje, vrijeme je da se zapitaš kojim smjerom ide tvoj odnos. Nezainteresiranost partnera za zajedničke pothvate u budućnosti može upućivati na indiferentnost prema samom odnosu.

2. Pojavljuju se instinktivne sumnje Iako nam instinkti šalju signale koje su čini suprotni onome što želimo vjerovati, stručnjaci upozoravaju, vrlo ih je važno uzimati u obzir. Emocije nas mogu zaslijepiti i tako pogurati u pogrešnom smjeru, dok su instinkti budni ukazatelji na stvari na koje bismo trebali obratiti pozornost za vlastito dobro.3. Ne trude se uvesti te u svoj život Ako ne pokazuje previše interesa da te uvede u svoj život vjerojatno nije previše zainteresiran za tebe. Trenutak kada se zaista trebaš zabrinuti je njegovo odbijanje da te upozna s prijateljima i obitelji.

4. Ne postojiš na njegovim društvenim mrežama Prijetelji na društvenim mrežama znaju sve o njegovim najdražim filmovima, sportskim klubovima ili glazbi, ali zapravo nemaju pojma o osobi koja mu je ukrala srce. Ako se tvoja niti jedna fotografija ne može pronaći u njegovim postovima, možda je to znak da njegovo srce i nije sasvim ukradeno.

5. Odmah daju do znanja da ozbiljna veza nije za njih Ponekad ne moraš čitati između redaka kako bih shvatila koliko značiš svome dečku ili simpatiji. Ozbiljan partner koji se sasvim može prepustiti osjećajima, definitivno ti u startu neće dati do znanja da se s tobom ne vidi u dubokoj starosti.

6. Među vama nema dubokih razgovora Razgovori koji uvijek ostanu na površnim razinama i nemaju nekog bitnog utjecaja na razvijanje vašeg odnosa prilično su jasni pokazatelji da se partner suzdržava, možda za otvaranje nekoj drugoj osobi.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.