Muškarci otkrivaju: Šta ženu čini dosadnom a šta nas automatski zainteresuje

Ako žene rade ove stvari, onda su – prema rezultatima ankete – dosadne muškarcima


Obično mi žene postavljamo visoke kriterije prema muškarcu na prvom spoju – mora biti duhovit, inteligentan, imati dobar posao i stalna primanja te, naravno, treba dobro izgledati. Pri tome često zaboravljamo da i on ima neka očekivanja od nas…

1. Ne nasmijavamo ih Prema anketi na „Redditu“ muškarci smatraju osobito neprivlačnim i dosadnim kad ih žene ne mogu nasmijati. Osim toga, i oni žele dobiti potvrdu. Vjerojatno su dečki također dugo pred ogledalom i ormarom te pomno razmišljaju što će odjenuti prije odlaska na spoj.



2. Nemamo što reći U anketi su muškarci smatrali dosadnima one žene koje idu na spoj kako bi ih netko zabavio. Muškarci nisu – osim u iznimnim slučajevima – umjetnici i zabavljači koji se mogu samo zabaviti. Napete priče – koje nisu trač i naklapanje – dobro prolaze i bude zanimanje sugovornika.

3. Nemamo ciljeve Za muškarce je totalno odbojno kad žena nema vlastite ciljeve. Biti samo nečija supruga u očima muškaraca očito nije dovoljan cilj. Čarobne riječi: zajedničke stvari A što to muškarci smatraju (odmah) privlačnim?



Odgovor glasi (prema „Redditu“): muškarci se pale na žene s kojima imaju puno toga zajedničkoga. Svejedno radi li se o sportskim aktivnostima ili fascinaciji prema kuhanju: zajednički interesi čine nas privlačnima muškom spolu.

Pokreće Blogger.