Psiholozi otkrivaju - Zašto muškarac ne pokazuje emocije u vezi ili braku

On je radoholik - obožava svoj posao i sve slobodno vreme posvećuje njemu.


Bolno je i uvredljivo kada imate mnogo toga zajedničkog, a osećate da vam je partner postao hladan, rastresen. Tada verovatno počinjete da pronalazite razloge za takvo ponašanje. Muškarci često imaju potrebu da se emocionalno izoluju u ljubavnim odnosima, pa čak i bračnim zajednicama.

Evo zašto muškarac ne pokazuje emocije u vezi ili braku: 1. On je igrač - Vezu ne shvata ozbiljno, potreban mu je partner samo radi društva i radi toga da ima vezu. 2. Perfekcionista je - Traži nepostojeći ideal. Sa vama je samo dok ne naiđe neka bolja.3. On je ekstremno nezavisna ličnost, ili kontroverzno zavistan od određenih ljudi - Verovatno traži odobrenje od svoje majke. 4. Imao je loše iskustvo u vezi - dugo je bio u toksičnoj vezi. 5. On je radoholik - obožava svoj posao i sve slobodno vreme posvećuje njemu.

6. Materijalno je nestabilan - Muškarci su uvek u glavi oni koji moraju da obezbede finansijska saredstva. Ukoliko nije u mogućnosti da zaradi više od svoje devojke, njegovo samopoštovanje opada. 7. Teško detinjstvo - Mnogi od naših problema potiču od detinjstva.8. Ubeđen je da nije dovoljno dobar za tebe. 9. Lične poteškoće - ima lične probleme za koje ne nalazi rešenje. 10. Vaši ciljevi su različiti - ne delite iste stavove i shvatanja, pa je teško da se emocionalno povežete.

Pokreće Blogger.