Mjesečni horoskop za Februar 2020 - Šta mogu da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Šta mogu da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci 


OVAN Prvi tjedan veljače/februara će krenuti burno i jednostavno nećete znati što vas je snašlo. Gomila obaveza na privatnom i poslovnom planu neće vam dozvoliti puno vremena za odmor, a samim tim nećete moći pronaći vrijeme koje želite provesti s voljenom osobom.

Tek početkom drugog tjedna će se situacija malo smiriti i moći ćete se bolje organizirati i na bolji način rasporediti svoje aktivnosti. Ovaj period je idealna prilika za investicije, tako da vam se više ne isplati čuvati novac, uložite u ono u što već dugo planirate, sada je idealna prilika za to.Druga polovina mjeseca je rezervirana za vaše prijatelje i obitelj, barem sat vremena svakoga dana se potrudite da provedete vrijeme s njima, zato što u posljednje vrijeme to nikako niste uspijevali. Morate shvatiti da život brzo prolazi i da ćete se jednog dana probuditi i bit će vam krivo što niste više vremena odvojili za najbliže.

Zdravstvena situacija vam neće dati mira krajem ovog mjeseca. Iako ste mislili da ste jedan zdravstveni problem riješili, on će se ponovo vratiti, zato se spremite na upornu borbu. Morat ćete poraditi na tome da pojačate svoj imunitet i da se riješite ovog problema jednom zauvijek.BIK Napeti ste na početku mjeseca zato što neki vaši projekti već kasne, a novi projekti čekaju na vas, a to čekanje može potrajati i nekoliko tjedana. Ne možete sami sve postići, ali vam drugi ne pružaju pomoć, smatraju da ste vi sposobni za sve i da nema potrebe da vam se netko miješa u radne zadatke.

Međutim, morate znati da je naporan period pred vama i da će vam trebati dosta snage da završite sve što ste planirali. Sredina mjeseca je idealan period da raščistite neke stvari s ljudima koji su pričali loše o vama, a vi im stvarno niste dali povoda za to.

Trudite se uvijek da budete ono što jeste i da date maksimum od sebe koliko god to možete. Ipak, neki ljudi samo traže razlog da vas kritiziraju i nije vam jasno zašto, samo želite biti u dobrim odnosima sa svima i da se generalno dobro slažete, kako s kolegama, tako i s poznanicima.

Kada bi sve bilo korektno u poslovnim i privatnim obavezama vama bi bilo mnogo lakše. Ali, dok do toga ne dođe, morate se često raspravljati s drugima i braniti vaše stavove, iako drugi misle da su oni uvijek u pravu.

BLIZANCI Posao i karijera su vam ovog mjeseca najznačajniji i rijetko tko vas može odvući od toga da napredujete na poslu koliko god to možete. Konkurencija je velika ali vas to ne plaši, naprotiv, to vam daje energiju i motivaciju da se borite još jače i da pokažete zube svima onima koji žele da vam izađu na crtu.

Smatrate da imate potencijala da budete jedan od najboljih, ali znate da je potrebno vrijeme za to. Baš zbog toga ne žurite nigdje i čekate na svoju šansu. Ako postignete uspjeh na poslu, ukazat će vam se šansa i da ostvarite financijsku korist i na taj način ćete ostvariti šansu da dalje ulažete u svoje usavršavanje.

U ljubavi vam ne cvjetaju ruže i to vrlo dobro znate, to se odnosi i na ovaj mjesec. Drugi vas stalno zapitkuju i žele znati zašto je to tako, a to vam samo stvara dodatni pritisak. Znate i sami da ste pravili neke greške u ljubavi, ali to se sada ne može ispraviti, morate gledati u budućnost i razmišljati pozitivno i eventualno čekati na svoju šansu, ona će vam se uskoro možda i ukazati.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.