Merkur u Vodoliji od 16.1. do 3.2. - Povoljan tranzit za Blizance, Vage i Vodolije

Pridruživanje nekim grupama ili udruženjima također mogu biti od koristi ako nam ona pružaju znanje, podršku.


Od 16.1. do 3.2. Merkur će zauzimati prostore osebujnog i nepredvidivog Vodenjaka. Ovo je povoljan tranzit za Blizance, Vage i Vodenjake, kao i one koji imaju podznak u tim znakovima. Zbunjivat će Bikove, Škorpione i Lavove.

Može se Merkuru i svidjeti to mjesto jer nerijetko tu nailazi na nove i napredne ideje, udaljuje se od kolotečine istih misaonih obrazaca i usudi se pogledati okolnosti iz šire perspektive, distancirano i nepristrano, piše Julijana Oremović



Merkur u Vodenjaku budi interes prema novim tehnologijama, SF filmovima, svemiru, ravnopravnosti, prema ljudima koji nas nečemu mogu naučiti i podučiti. Ovaj Merkur predstavlja um buntovnika koji se opire pravilima, štetnom utjecaju tradicije, svemu što je zadrto ili konzervativno.

Ponekad mu je teško organizirati se u vremenu i prostoru. On napravi privremeni kaos, ali iz tog kaosa uvijek izađe neka vrijedna ideja, a posao odradi do kraja. Pod ovim tranzitom sklopit će se nova poznanstva na društvenim mrežama, no neka će se i raskinuti.



Isto je i s prijateljstvima koja tijekom dominacije ovog Merkura mogu biti od posebnog značaja, ili nam pomažu u poslu, ili u rješavanju nekih problema ili putem prijatelja dolazimo do prave informacije. Pridruživanje nekim grupama ili udruženjima također mogu biti od koristi ako nam ona pružaju znanje, podršku.

Pozitivno: originalnost, kreativnost, progresivnost, objektivnost Negativno: tvrdoglavost, ekscentričnost, puno misli – malo djeluje Ovo je povoljan tranzit za Blizance, Vage i Vodenjake, kao i one koji imaju Podznak u tim znakovima. Zbunjivat će Bikove, Škorpione i Lavove.

Julijana Oremović

Pokreće Blogger.