Mjesečni horoskop za Februar 2020 - Šta mogu da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe

Šta mogu da očekuju Jarčevi, Vodolije i Ribe


JARAC Početak je mjeseca i imate neku nekontroliranu potrebu za novim poznanstvima, ali to je teže nego što ste mislili. U današnje vrijeme nije lako prići nekome potpuno otvoreno, zato što uvijek pomisle da prilazite s nekom lošom namjerom ili iz interesa. A vi samo tražite razgovor, potpuno iskren i prijateljski.

Zdravstvena situacija nije stabilna, ali se potrudite da bude bolja nego prethodnih tjedana. Ako niste u vezi ni ovaj mjesec nije neka idealna prilika za započinjanje nove veze. Nemojte žuriti zato što vam sigurno nije potrebna još jedna neuspješna veza s osobom koja je totalno različita od vas.



Flert je flert, ali veza je nešto mnogo ozbiljnije i zahtjeva više ulaganja sebe i posvećivanja nekim obavezama na koje vi još uvijek niste spremni. VODENJAK Ovog mjeseca zvijezde su vam naklonjene i jednostavno smatrate da imate dovoljno spretnosti da sve svoje obaveze ispunite na vrijeme.

Poslovni suradnici su oduševljeni vašim pristupom i vidi se da znate o čemu govorite. Nekim kolegama se to baš ne sviđa zato što oni padaju u drugi plan, ali vi smatrate da je konkurencija zdrava i da svatko ima pravo pokazati ono što zna. Kada je riječ o odnosima s obitelji, tu je situacija malo nepovoljnija po vas.



Svi vas krive za neke loše stvari koje su se skoro dogodile, a nitko ne razumije da ni vi ni sami niste željeli da se to dogodi, jednostavno ste tako morali postupiti. Potrebno je vrijeme da se odnosi između vas poboljšaju, a vi se samo možete potruditi da budete ona stara osoba koja pruža podršku kada se od nje to najviše očekuje – i trebalo bi sve biti u redu.

Zdravstveno ste nikad bolji, puni ste energije i snage. Promijenili ste način prehrane na bolje i to se vidi, morate izbaciti loše navike jednu po jednu ako se želite osjećati još bolje. Samo se potrudite da unosite dovoljno minerala i vitamina svakoga dana, nemojte sada odustajati kada se vide rezultati.

RIBE Situacija na poslu je ovog mjeseca fina i ugodna. Odnosi s kolegama su na zadovoljavajućoj razini i lijepo se slažete. Kada ste konačno shvatili da je sve stvar dogovora i da lijepa riječ i željezna vrata otvara, ne postoji više netrpeljivost među vama i sada su međuljudski odnosi na poslu i više nego zadovoljavajući. S kolegama imate jedan lijep i ugodan odnos.

Samo se potrudite da tako ostane i u budućnosti, a naročito u uvjetima krize i nekih nepredviđenih situacija kada je panika na većoj razini nego inače. Tada ćete vidjeti tko je dovoljno hrabar, a tko ne smije poduzeti ništa i tada ćete shvatiti na koga možete računati.

Kreativni ste u drugoj trećini mjeseca i ideje vam samo naviru. Ako niste sigurni koju ideju želite prvo realizirati, najbolje je da stavite sve na papir i da svaku zamisao dobro prostudirate, da vidite koje su prednosti i nedostatci svake od njih i da se odlučite za jednu, samo za početak. Kada uspijete jednu ostvariti, lako je krenuti s drugom.

Drugi tjedan je kao stvoren za neke nove početke u ljubavi. Već izvjesno vrijeme ste sami, a žudite imati s nekim podijeliti sve svoje osjećaje i emocije koje duboko krijete u sebi. Nemojte žuriti i nemojte započinjati vezu s nekim koga ne znate dovoljno, može vrlo lako sve krenuti po zlu. Zato morate ovog mjeseca dobro razmisliti i shvatiti što želite od osobe s kojom želite biti, bitno je samo da ne žurit

Pokreće Blogger.