Julijana Oremović: Detaljna astro analiza za 2020. godinu - Prognoza za Blizance i Rakove

Detaljna astro analiza za 2020. godinu - Prognoza za Blizance i Rakove


BLIZANCI Ocjena godine: 3/4 Ljubav i odnosi: Vaš ljubavni život mogao bi proći kroz fazu transformacije. Ono što je dosad bilo, moglo bi prestati važiti. Kao da dolazite do točke u kojoj nema povratka unatrag i shvaćate kako je nužno donijeti odluku.

Novac i odnos s partnerom bit će jako isprepleten, na način da ćete tu morati postići neki dogovor. Ovo je i godina u kojoj biste mogli prekinuti odnos ili se pak upustiti u tajnu vezu. Samce će češće nego inače ‘oblijetati’ zauzeti udvarači, a na šarm jedne takve osobe mogli biste pasti od ljeta.



Pred vama je vrlo intenzivna ljubavna godina i ako ste svjesni manjkavosti svog odnosa, vrijeme je da se prihvatite posla i zajedničkim snagama oporavite svoj brak ili vezu. Ako u tome ne uspijete, lako je moguće da se pojavi treća osoba koja će dodatno uzdrmati temelje vašeg odnosa.

Zato je jako važno da shvatite što i koga želite te da svoju energiju ulažete u ono što doživljavate kao vrijednost. Bijeg od stvarnosti i onoga što jest vas neće daleko dovesti. Sretna razdoblja: Travanj vam donosi ljubav i pred vama je vrlo burno i nezaboravno proljeće.



Od nove prilike do povratka u prošlost i susret s bivšom ljubavi – sve je moguće, a vi vodite igru i odlučujete. Srpanj također obećava mnogo uživanja i strasti. Očekuje vas vruće, možda i nezaboravno ljeto. Posao i novac: Novac i imovina bit će neke od važnijih tema.

No nije samo riječ o novcu kojeg zarađujete, već i o resursima drugih ljudi, dakle o nasljedstvu, imovini, novcu partnera ili članova obitelji. Mogli biste razmatrati dizanje kredita, a pitanje osiguranja, poreza, pa i alimentacije bit će pod utjecajem važnih promjena.

Čini se kao da nešto tražite ili očekujete od drugih – neku podršku, pomoć. Mnogi bi u tome mogli i uspjeti, osobito ako se u dogovoru s članovima obitelji upuste u neke veće financijske transakcije ili kupoprodaje. Proljeće će biti dosta aktivno po pitanju posla i ostvarenja poslovnih planova, no budite strpljivi jer se neće sve odvijati onim redoslijedom i tempom kako ste vi to zamislili.

Tražite li pad dodatni posao ili novi izvor prihoda, usredotočite se na prilike koje će vam dolaziti tijekom srpnja i kolovoza – to će biti mjeseci u kojem biste mogli više zaraditi i profitirati od svojim talenata i znanja. Sretna razdoblja: Cijeli svibanj bit će vrlo užurban i radno aktivan. Očekuje vas mnogo sastanaka, razgovora, možda i putovanja koji će povećati vaše šanse da ostvarite jedan važan poslovni cilj.

Sredina kolovoza sjajna je za ostvarenje dobiti od povremenih i privremenih poslova. Zdravlje i forma: Vrijeme je za regeneraciju, otpuštanje svih onih štetnih navika i obrazaca ponašanja koji se negativno odražavaju na vašu fizičku i psihičku vitalnost i stabilnost. Godina je dobra i za odlazak na terapiju ili neku vrstu duhovne obnove, a što će vam pomoći da pronađete mir s nekim iskustvima iz prošlosti.

Oprez! Lipanj je mjesec u kojem će mnogo planeta biti retrogradno, stoga ćete se suočavati s nekim odgodama ili nejasnim situacijama. Nemojte u tom mjesecu sklapati ugovore ili započinjati ništa novo, Posvetite se planiranju, osmišljavanju, podmirite zaostale poslove.

RAK Ocjena godine: 3/4 Ljubav i odnosi: Sudeći po planetarnim utjecajima, pred vama je godina odluke. Kakva odluka je posrijedi, ponajviše ovisi o situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Loši odnosi neće preživjeti. Napuštate sve ono što vas opterećuje ili guši.

Izgledno je da će vas neke okolnosti staviti pod pritisak, ali to će biti neminovno kako biste napokon stavili točku iza nekih odnosa koji su davno izgubili vrijednost za vas i nemaju perspektivu u budućnosti. Jako je važno da se zaštitite od osoba koje vas iscrpljuju i kradu vam energiju. Pronađite mir s prošlosti, a svaki povratak unatrag pokazat će vam da tamo više nema ništa za vas.

Promatrajte što će se događati u siječnju. Važan mjesec za vaše odnose. No godina pred vama posadit će i sjeme novih mogućnosti. Možda vam upravo novo poznanstvo omogući da odete iz odnosa koji vam je teretan ili vas novi posao ili kvalitetniji životni sadržaji odmaknu od mjesta koja vas ispunjavaju tugom i brigom.

Vrijeme je za puštanje i otpuštanje starih navika, strahova i nesigurnosti. Vrijeme je za buđenje i shvaćanje da za vas dolazi bolje sutra, samo si to morate dopustiti. Sretna razdoblja: Ožujak bi mogao biti mjesec buđenja strasti, ali i razdoblje u kojem donosite važnu odluku vezanu uz svoj ljubavni život. Ljeto, ponajviše kolovoz budi strasti i privlačnost prema osobi koja će vas osvojiti svojom samouvjerenošću.

Posao i novac: Ponekad će vam biti teško manevrirati između zahtjeva privatnog i poslovnog života. Očekuju vas veće odgovornosti i neki novi poslovi koji vam neće ostaviti mnogo slobodnog vremena, osobito u drugoj polovini godine. No shvatite to kao konačno rješavanje nekih problema iz prošlosti i put u novu i perspektivniju budućnost.

Učite određivati prioritete i odmaknite se od osoba koje vam oduzimaju vrijeme i energiju za ono što vam je bitno. U vaš će život ući i ljudi koji će vas ohrabriti ili educirati da pokrenete neke poslove ili inicijative koje duže vrijeme odlažete. Obratite više pažnje na imovinu drugih ljudi.

Možda ćete u drugoj polovini godine rješavati važna pitanja vezana uz nasljedstvo ili kredit, te udariti temelje nekim novim poslovima koje ćete početi ostvarivati od 2021.. U drugoj polovini godine također više pažnje posvetite odnosu s nadređenim osobama, na tom polju može doći do nekih promjena.

Sretna razdoblja: Lipanj i srpanj bit će za vas dva važna mjeseca u poslovnom smislu. To je vrijeme kada možete napredovati u ispunjenju ambicija, ali i poslovno se usavršavati, ulagati u svoje obrazovanje. Kolovoz bi vam mogao donijeti nove prilike za zaradu i rješavanje nekih financijskih problema iz prošlosti.

Zdravlje i forma: Od ljeta pa sve do kraja godine vodite računa o svom zdravlju. Puno obaveza, dosta kretanja, ali i povećanih napora, odrazit će se na vaše raspoloženje koje će biti podložnije oscilacijama. Kontrolirajte vid, pluća, vježbajte redovito i naučite stati i odmoriti se. Brinite o sebi i priuštite si povremeni bijeg od svih tereta i obaveza.

Oprez! Bit će nešto naporniji razdoblja u godini, ponajviše zbog dugotrajnog boravka Marsa u znaku Ovna što bi vam moglo oduzimati energiju i izlagati vas aktivnostima koje ćete nešto teže podnositi. U listopadu i studenom recite ‘ne’ svemu što vas ugrožava. Ne donosite odluke iza kojih ne možete stati.

Pokreće Blogger.