Julijana Oremović: Detaljna astro analiza za 2020. godinu - Prognoza za Ovnove i Bikove

Detaljna astro analiza za 2020. godinu - Prognoza za Ovnove i Bikove


OVAN Ocjena godine: 3 Ljubav i odnosi: Kako će se razvijati vaša ljubavna priča najviše će ovisiti o tome u kakvoj ste situaciji. Ako ste u lošem braku ili vezi koja vas ne zadovoljava, lako je moguće da se kroz narednih 12 mjeseci kriza produbi i potakne vas da u drugoj polovini godine (osobito u listopadu) donesete odluke koje će biti ključne za vašu budućnost.

Nestabilni i nezdravi odnosi teško će preživjeti ovu godinu, no to će biti samo vaša ulaznica prema novom i boljem životu, tako da nemojte predugo tugovati ako iza sebe ostavite vezu koja vas je energetski potrošila jer vas čeka nešto bolje. U zdravim vezama bit će važno pronaći ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Odvajajte vrijeme za obitelj i svoje najbliže.



Bit će i prilika za flert, osobito tijekom ljeta, a i jesen će biti vrlo burna, strastvena jer ćete biti osvajački raspoloženi. Ako ste sami pazite da tijekom naredne godine u svoj život ne prihvatite odnos koji je daleko ispod onoga što uistinu zaslužujete.

Sretna razdoblja: U razdoblju od 7. veljače do 5. ožujka Venera u vašem znaku obogatit će vaš intimni život. Proljepšat ćete se, zavoditi, biti sretniji udvoje. Pozitivan aspekt Venere i Marsa u travnju donijet će lijepe i zavodljive ljubavne prilike. To će biti mjesec u kojem biste mogli doživjeti nešto što će vas osjećajno probuditi.



Posao i novac: Ovo bi mogla biti godina krupnih promjena na poslovnom planu, a sve će početi već od početka godine. Donijet ćete neke važne odluke. Ako niste zadovoljni poslom, moguće je da krenete dalje, potražite posao koji će više odražavati vas i vaše mogućnosti.

Ne dajte da vas obeshrabre ograničenja ili narušeni odnosi s autoritetima. Uvijek možete bolje, samo je važno znati što želite i skupiti hrabrosti te se pomaknuti s lošeg mjesta. Krenuti prema boljem. Druga polovina travnja ponudit će vam nove mogućnosti i priliku za rješavanje nekih starih problema.

No ono što će krenuti od ljeta i trajati sve do kraja godine bit će vrlo intenzivno i burno, ne samo u poslu, već i na svim ostalim životnim područjima. Ta silovita energija u vama neumoljivo vas tjera prema naprijed i nema toga što niste spremni učiniti da biste uspjeli. Financijski će godina biti pomalo nestabilna.

Bit će uspona i padova, pa bi bilo dobro izbjegavati riskantna ulaganja i više štedjeti. Sretna razdoblja: Kolovoz će biti vrlo unosan mjesec za vas. Otvaraju vam se nove poslovne i financijske mogućnosti. A krajem godine definitivno svodite račune i zaokružujete godinu. Idete prema boljem životu u svakom smislu, a neki poslovni tereti i odgovornosti će se početi smanjivati.

Zdravlje i forma: Budući da je pred vama godina velikih odgovornosti i temeljitih promjena, dobro je odvajati vrijeme za odmor i razonodu. Pripazite na kosti, zglobove, zube, kralješnicu. Bavite se sportom, držite svoj imunitet pod kontrolom.

Oprez! Najosjetljivija razdoblja u godini bit će siječanj i listopad. Nedostajat će vam energije i strpljenja, no kad prođete kroz sva iskušenja, vidjet ćete da ste nepobjedivi i mnogo snažniji nego što ste mislili da jeste.

BIK Ocjena godine: 4 Ljubav i odnosi: Pred vama je godina renovacije ljubavnog života i vaših odnosa. Uran je u vašem znaku i s njim pomičete granice, doživljavate iskustva koja nikada prije niste imali prilike proći.

Sve je neobično, pomalo i neočekivano, pa može doći do naglih razdvajanja, ali i spajanja. Jupiter u Jarcu obećava više sretnih prilika. Samci bi sreću mogli pronaći u drugom gradu ili s osobom koja puno putuje ili je pak stranac.

Bit će više optimizma i za one koji su u braku i vezi. Moći ćete jasnije vidjeti prednosti svog odnosa, a nedostaci neće toliko dolaziti do izražaja. Nekima bi 2020. mogla donijeti drugi brak, odnosno poznanstvo i vezu s osobom koja bi mogla završiti ozbiljnom vezom ili brakom.

No Uran u vašem znaku traži slobodu i oslobođenje, stoga će neka razdvajanja biti neizbježna, bez obzira radi li se o ljubavi, prijateljstvu ili obitelji. Odluku ćete donijeti naglo, a upravo bi vam to razdvajanje moglo donijeti u život i neke nove prilike za ostvarenje ljubavnog zadovoljstva.

Sretna razdoblja: Ožujak bi mogao donijeti novu ljubav, putovanje, poznanstvo s osobom koja će u narednih godinu dana snažno utjecati na vas i vaš život. Vezani će u ovom mjesecu primati mnogo pažnje i ljubavi od partnera. Tražite li flert, uzbuđenje, krenite u potragu za takvim iskustvom u srpnju.

Posao i novac: Okolnosti u vašem poslovnom životu će se poboljšavati na način da ćete bolje iskorištavati prilike koje vam dolaze ususret. Tražite li neku promjenu, bolji posao ili pak razmišljate o odlasku u inozemstvo – ovo je vaša godina!

Učenje, obrazovanje, profesionalno usavršavanje je jako dobro aspektirano i upravo bi vam ulaganje u znanje ili prekvalifikacija mogli otvoriti neka nova vrata u budućnosti. Važno je da ne stojite na mjestu i ne čekate da se nešto promijeni samo od sebe. Pokrenite stvari, krenite u potragu za boljim statusom, boljim poslom, većim primanjima.

Ako radite posao koji vas zadovoljava, možete i napredovati, odnosno primiti neke zasluge ili priznanja za dobro obavljen posao. Za razliku od godine na izmaku, predstojeća bi mogla donijeti i povoljnije prilike na financijskom planu. Bit će mnogo perspektivnija i stabilnija u materijalnom pogledu. Planirate li neka ulaganja, prodaju, kupovinu – nećete pogriješiti!

Sretna razdoblja: Početak godine ukazuje na jednu poslovnu prekretnicu koja će dugoročno biti dobra za vas. Kraj travnja i razdoblje do 11. svibnja jedno je od najznačajnijih poslovno-financijskih razdoblja u godini. Merkur vam pomaže da na najbolji mogući način iskoristite svoje resurse i ostvarite ambicije. Mogući su i financijski dobici.

Zdravlje i forma: Oporavljate se od nekih smetnji i tegoba, bilo emocionalnih, bilo zdravstvenih. Imate više optimizma, energije, a novi životni sadržaji obogatit će vašu svakodnevicu pa ćete biti zadovoljniji sobom, čak i sretniji. Godina je dobra za osobni razvoj, ali i za ulaganje u svoj izgled i zdravlje. Promjenom navika, poboljšat ćete kvalitetu svog života.

Oprez! Kretanje Marsa znakom Vodenjaka od početka travnja do 13. svibnja moglo bi vas prilično iscrpiti. Više pažnje posvetite zdravlju, osobito grlu, vratu, kralješnici, želucu i koljenima. Suzdržite se od rizičnih i nepromišljenih odluka. Budite strpljivi.

Julijana Oremović - Za još astro zanimljivosti posjetitie sajt julijanaoremovic.com

Pokreće Blogger.