Velika ljubavna astro analiza za 2020. godinu - Šta bi mogli očekivati Vage, Škorpije i Strijelčevi

Šta bi mogli očekivati Vage, Škorpije i Strijelčevi


VAGA Vage započinju godinu sa osmehom na licu. Očekuju vas sitna iznenađenja od strane partnera i svideće vam se količina pažnje koju ćete dobijati. Sve će biti u redu, dok idila traje. Sa pojavom prvih problema, menja se i vaš stav prema partneru.

U ovoj godini naučićete kako da postanete hrabriji, odlučniji i jači, što će vam mnogo pomoći za budući period. Početkom aprila mnoge Vage će odlučiti da prekinu odnos sa partnerom, ali ova ishitrena odluka može da traje vrlo kratko.



Moguće je da ćete se miriti više puta, što će uticati na to da ne znate šta zapravo želite. Sve do oktobra, odnosi mogu biti vrlo zamršeni i komplikovani, što će Vagama doneti mnogo stresa. Jesen Vagama donosi veliko olakšanje kada su ljubavni odnosi u pitanju.

Mnoge slobodne Vage će baš u ovom periodu uraditi ključne stvari - to može biti planiranje zajedničkog života ili prinova sa osobom sa kojom su stupile u vezu pre nekoliko meseci. Čeka vas dinamična godina, puna uspona i padova. Najveće iznenađenje su slobodne Vage koje će želeti da se skrase čim se zaljube. Sve će se deiti brzo i neočekivano.



ŠKORPIJA Škorpijama će ova godina biti uzbudljiva i romantična! zauzete Škorpije će u prvom delu godine bezbrižno uživati u dobrom odnosu sa partnerom. Moguće su sitne svađe oko različitog mišljenja, ali to neće bitno utiacati na vaš odnos. Naučili ste da spustite loptu i da se prvi izvinite, što će mnogo uticati na razboj budućih događaja.

Sve u svemu, odnos će biti kvalitetniji, dublje povezan i iskreniji. Polovina godine doneće lepe vesti svim slobodnim Škorpijama. Imate priliku da upoznate osobu koja će vam brzo prirasti za srce. Imajte na umu da ljubav na prvi pogled postoji i verujte u sebe i u svoje emocije.

Ovaj period, zauzetim Škorpijama donosi sumnju u partnera, koja može biti i neopravdana. Kraj godine će Škorpijama biti uravnotežen i spokojan, uglavnom ćete više biti posvećeni poslu, nego partneru. Pokušajte da stres sa posla ne donosite kući. Izbegavajte svađe sa partnerom. Kontrolišite bes i znajte da se sve loše situacije mogu izgladiti iskrenim i mirnim razgovorom.

STRELAC Strelčevi će započeti ovu godinu tako što će morati da pristaju na kompromise, kako ne bi ulazili u svađe sa partnerom. Prijalo bi vam da sa partnerom pronađete zajednički hobi ili aktivnost, koja će vas povezati, a neće vam stvarati nikakav pritisak ili stres. Upoznajte se na dubljem nivou i otkrijte čari koje ljubav ume da pruži.

Sredinom marta, Strelčevi će naučiti važnu lekciju - da je oproštaj vredan kada je ljubav u pitanju. Mnogi od vas će preći partneru preko mnogih grešaka. Sada je vreme da izgradite poverenje i da svoju vezu podignite na viši nivo. U ovom periodu morate da ostanete jaki i da izbegavate svađe. Kada su ozbiljne veze u pitanju, kompromis i razumevanje će vam doneti bolje dane i lepe, romantične trenutke.

Krajem godine očekuje vas ispunjenje vaših snova. Mnogi Strelčevi će praviti svadbu, neki će započeti zajednički život, neki će oformiti posao sa partnerom. Naporno ste radili na izgradnji odnosa i vaš trud će se isplatiti. Slobodni Strelčevi imaju priliku da uplove u ljubavni odnos i da celom svetu pokažu svoju ljubav.

Pokreće Blogger.