Poznata blogerica otkriva: Loše jutarnje navike koje bi vam mogle pokvariti ostatak dana

Poznata blogerica Afam Uche otkriva kojih 7 navika mnogi rade, a treba ih promijeniti.


Ne budite se uvijek u isto vrijeme; Ništa nije učinkovitije od dosljednosti u svemu što radite. Prilikom razvijanja jutarnjih rutina uspjeha, preporučljivo je razviti dosljednu i uobičajenu rutinu, poput buđenja u isto vrijeme. Ako imate nekonzistentno vrijeme buđenja, narušavate i kvalitetu spavanja.

Ne slažete krevet; Osobno volim uređivati ​​svoj prostor prije kupanja, volim izlaziti iz kupaonice u čisto okruženje. Kad mi je krevet čist i namješten osjećam se kao da mogu podnijeti bilo što, a stručnjaci tvrde da slaganje kreveta nakon buđenja njeguje organizacijske vještine, ispričala je blogerica.



Počinjete dan bez tuširanja; Nakon što ste uživali u jutarnjim rutinama, dobro se istuširati prije nego izađete raditi svakodnevne aktivnosti. Taj mali čin aktivira određene hormone u tijelu koji vam pomažu da budete učinkovitiji

Nemate produktivnu jutarnju rutinu; Ono što radite ujutro odražava vaš dan. Ako se prepustite korisnim i zdravim aktivnostima u ranim jutarnjim satima, dan ćete 'odraditi' učinkovito i s pravom količinom energije za povećanje produktivnosti.



Preskačete doručak ili jedete nezdrav doručak; Morate paziti što jedete ujutro i izbjegavajte raditi na prazan želudac. Potrebne su vam kvalitetne namirnice, zato birajte zdravo. Unosite li u sebe lošu hranu, tako ćete se i osjećati.

Odmah uzimate mobitel i provjeravate Fejs, Instagram...; Ako ste odrasla osoba s obavezama i žurite na posao, faks i imate djecu, bit ćete u zaostatku s vremenom jer odsutno skrolanje mobitelom traje, iako mi nemamo osjećaj da je tako. Ako se ne usredotočite na sebe ujutro, ustat ćete odsutni i nefokusirani.

Ne pijete vodu; Mnogi od nas zaborave na vodu ali nakon što se probudite, tijelo treba odmah hidratizirati jer ste cijelu noć bili bez vode. Kad ju pijemo voda regulira budnost, a metabolizam se kreće u pravom smjeru. Ako vam je teško napiti se obične vode, možete dodati malo limunova soka. Voda ujutro pomaže i kod gubitka kilograma, jača imunološki sustav, čisti, održava zdravu kožu, pomaže u stvaranju novih krvnih zrnaca i slično.

Pokreće Blogger.