Detalji iz bračne ili ljubavne veze koje ne bi trebali da otkrivate ni najboljoj prijateljici

Informaciju o lošem zadahu ili nogama neprijatnog mirisa zadržite za sebe.


Većina stručnjaka smatra da bi neki detalji iz ljubavne veze ili braka ipak trebalo da ostanu između partnera i ne bismo smeli da ih delimo s drugima, čak ni ako se radi o najboljim prijateljima. Privatna informacija; Molim te da ovo ostane među nama, rečenica je koja nas obvezuje na čuvanje tajne.

Bez obzira na to o čemu se radi, ako nas partner zamoli za diskreciju, onda smo dužni da poštujemo njegovu želju. Neprijatnosti lične prirode; Informaciju o lošem zadahu ili nogama neprijatnog mirisa zadržite za sebe. piše portal  zadovoljna hr



Tačnije, na pristojan način recite partneru šta vam smeta jer bi to trebalo da čuje samo on, a ne vaše prijateljice. U pitanju su problemi koji se mogu rešiti i nema potrebe za stvaranjem neprijatnih situacija, pogotovo ako se radi o stvarima zbog kojih se partner ionako oseća nesigurno.

Partnerova sesualna fantazija; Fantazije bi trebalo da budu tajna jer se radi o najintimnijem delu sesualnog života. Ponekad partnerima trebaju godine da bi ih poverili i očekuju da to ostane vaša zajednička tajna, a ne tema rasprava uz kafu.



Svađe s porodicom svog partnera; Svi ponekad imamo neku zamerku na ponašanje npr. svekrve ili jetrve, ali to bi trebalo da zadržimo za sebe. Ljudima je u prirodi da zauzmu defanzivni stav kada je u pitanju njihova porodica, a vi nikada ne možete da znate hoće li komentar koji ste nekome ispričali u poverenju doći do partnera ili porodice i izazvati nova zameranja.

Pokreće Blogger.