"Ako morate reći da ste dobar momak, vjerojatno to niste" - Stvari koje bi muškarci trebali znati

Žene se ne vole šaliti na račun muškaraca pa nemojte ni vi onda na račun žena.


Radije bi bile s muškarcem s prosječnim izgledom koji brine o sebi nego sa savršenim muškarcem koji se ne tušira i ne vježba; Ženama je također bitan izgled, a najvažnija je higijena. Ako ste dotjerani i uredni već imate plus.

Žena se sređuje za sebe, a ne za muškarca; Ovo je općenita izjava koja je uglavnom istinita. Žene se ne sređuju kako bi privukle muškarce. One se oblače onako kako žele jer se tako vole oblačiti. Dakle, prestanite misliti da žena traži nešto ako nosi suknju.



Mogu vam biti prijateljice; Baš kao što muškarci mogu biti prijatelji s ženama, tako i žene mogu biti prijateljice muškarcima bez da nešto osjećaju za njih. Ako morate reći da ste dobar momak, vjerojatno to niste; Puno muškaraca to ne shvaća. Drugi za vas trebaju reći da ste dobri, a ako to ne kažu onda vjerojatno i niste.

Razlog zbog kojeg žene okolišaju s odgovorima kada nisu zainteresirane je taj što se boje da ćete ih proganjati; Ovo se dogodi svakoj ženi barem jednom u životu. Zbog toga se žene boje biti agresivnije i reći ne.



Prestanite misliti da žene žele biti kućanice i samo se brinuti o djeci; Većina žena želi imati svoju karijeru i ne želi biti ovisna o muškarcu. Štoviše, neke žene i ne želi imati djecu. Nisu svim ženama privlačne pločice; Šokiralo bih vas da znate koliko žena vole mršave ili deblje muškarce. Vjerujte da pločice nisu garancija da ćete dobiti ono što želite.

Pokreće Blogger.