Veliki mjesečni horoskop za novembar - Šta bi mogli da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice

Šta bi mogli da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice


Rak; Mislili ste da će početak mjeseca krenuti glatko, ali početkom mjeseca počinju i problemi, čak i oko nekih stvari za koje ste mislili da će proteći bez ikakvog zastoja. Ipak, teorija i praksa se skoro nikada ne slažu i kad se najmanje nadate problemi se jave bez ikakve najave.

Posao će zbog toga trpjeti izvjestan period, a samo o vama ovisi hoće i kada se ti problemi riješiti. Ako ih želite riješiti što prije, ne smijete nikoga čekati da to napravi umjesto vas, morat ćete se sami trgnuti i zasukati rukave.Neke tajne će konačno biti otkrivene, ali ako vi otkrijete tuđe tajne morate biti spremni na to da će i neke vaše tajne biti otkrivene. Konkurencija ima neke svoje adute koje još ne želi otkrivati, a kada ti aduti i skrivene karte budu prikazane, nikome neće biti dobro, a hoće li vama biti, to ovisi o tome imate li vi nekog skrivenog asa u rukavu ili ne.

Voljena osoba je ljuta zato što ste je zapostavili i vi znate da ima svako pravo na to. Ne posvećujete dovoljno vremena partneru, ali ćete sredinom mjeseca to ispraviti, samo se potrudite da tako ostane i ubuduće. Nemojte praviti slične greške kao u prethodnoj vezi ako ne želite da se i ova veza završi vašom krivnjom.Predajte sebe, ne u potpunosti, ali u velikoj mjeri, ako želite da vam to bude uzvraćeno istom mjerom. Osjećate strah i uznemirenost, ponekad bez ikakvog razloga. Stresan period od ranije tek sada pokazuje svoje posljedice i pomalo vam je krivo što ste neke stvari prešućivali bliskim osobama.

Plašite se da zbog toga ne upropastite vaše psihofizičko stanje. Ipak, sve se može ispraviti ako reagirate na vrijeme, potrudite se pronaći za početak neki hobi i što više izlazite s prijateljima bilo gdje, bilo da je to kino, kazalište ili jednostavno izlazak u kafić.

Lav; Nemate puno strpljenja ni razumijevanja za voljenu osobu i njene greške koje ponavlja iz dana u dan. Ne znate kako da se postavite prema partneru zato što je ovo nešto novo za vas i do sada nije bilo sličnih problema.

Druga dekada vam donosi neke nove izazove i drago vam je zbog toga, potrebna vam je neka avantura i izazov, upali ste u kolotečinu i pod hitno trebate iz nje izaći, na bilo koji način. S prijateljima možete isplanirati neko kratko, ali ludo putovanje ako vam se kockice slože i ako ste slobodni za tako nešto. U dobroj ste formi i to se vidi, vaš imunitet se vrlo dobro bori protiv svih prehlada.

Djevica; Ne možete živjeti od danas do sutra, a da nikako ne razmišljate o budućnosti, to je sebično od vas i neće vam donijeti ništa dobro. Morate biti skromniji i smanjiti troškove ako mislite biti zrela osoba koja je odgovorna i koja zna kada treba prikočiti ili povući ručnu.

Jedna osoba na poslu će vas natjerati da malo razmislite o vašim postupcima i da se uozbiljite, shvatit ćete da se morate promijeniti prije nego što bude kasno. Kada počinjete novu suradnju trebate ispitati i istražiti sve detalje koji su bitni za tu poslovnu suradnju.

Morate znati s kim surađujete, koji su vaši zajednički ciljevi i imate li možda nekih problema u komunikaciji bilo da je riječ o nesporazumu ili nekoj drugoj prepreci koja kasnije možda može napraviti veći problem. Krajem mjeseca je moguća realizacija ovog projekta.

Na ljubavnom polju vas čeka uspjeh u drugoj polovini mjeseca. Dugo se već zbližavate s jednom osobom koja vam je vrlo zanimljiva, a početkom druge polovine mjeseca vaš odnos će krenuti na neku višu razinu. Bit će vam naravno drago zbog toga i bit ćete dugo raspoloženi, dugo već niste osjetili leptiriće u trbuhu i drago vam je što se i dalje možete zaljubiti, imate to u sebi.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.