Venera u Škorpionu do 01.11 - Suočavamo se sa ljubomorom i posesivnošću

Ova Venera želi kazniti onoga tko ju je povrijedio.


Od 8.10. do 01.11. Venera će se kretati jednim od najmističnijih znakova Zodijaka. Poprimit će obilježja Škorpiona što će se odraziti i na naš pristup ljubavi, odnosima i novcu. S ovom Venerom idemo na sve ili ništa, kao da ono u sredini ne postoji.

Ili volimo duboko, predano, intenzivno ili mrzimo. Taj ples na žici između krajnosti je silno snažan i nabijen emocijama. Idemo duboko, ispod površine, želimo otkriti sve o partneru, ali i o onome što nas ometa da u ljubavi budemo zadovoljni.



Ne toleriramo neiskrenost i laži. Postajemo čak i opsesivni, osobito kad se zaljubimo. Ne možemo njega/nju izbaciti iz misli. S ovim tranzitom češće se suočavamo s ljubomorom, posesivnošću, kao i s manipulacijama i kontrolom.

Osveta je oružje kojim se borimo protiv izdaje i napuštanja. Ova Venera želi kazniti onoga tko ju je povrijedio. Ses postaje iznimno bitan u odnosima i ako na tom polju postoje problemi, može doći do udaljavanja, čak i do prekida veze.



Tema novca u odnosima je česta pojava. Novac može biti predmet spora s partnerom, no često i prilika da se profitira od resursa i novca drugih ljudi. Njezina boja je crna. Kožni odjevni predmetima naglašavaju seksipil, isto kao i zavodljivo donjim rubljem.

Pod njezinim tranzitom znakom Škorpiona češće se događaju ljubavni trokuti ili započinju odnosi sa zauzetim ili oženjenim osobama. Isto tako, ubacujemo se u odnose kojima dominiraju strast i fizička privlačnost.

Julijana Oremović

Pokreće Blogger.