Horoskopski znakovi za koje astrolozi vjeruju da najčešće postaju slavni

Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka najčešće postaju slavne


U istraživanju Sveučilišta Connecticut znanstvenici su analizirali podatke od 300 poznatih osoba – među kojima su bili znanstvenici, umjetnici, estradnjaci, sportaši i književnici. Otkrili su nešto vrlo zanimljivo – naime, analiza je pokazala da su uspješni i poznati ljudi rođeni najčešće između prosinca i ožujka.

Ovan Osobe rođene u znaku ovna doista žrtvuju sve za svoj uspjeh te zbog toga često postanu poznate face. Njihova snaga volje i ambicioznost su konstantno na zavidno visokoj razini. Nikada se ne predaju! S takvim stavom bacaju svoju konkurenciju u sjenu.



Ribe Ribe su pravi kreativni genijalci i često na polju umjetnosti postižu velike stvari. Imaju sposobnost inspirirati druge te ih uvesti u svoj vlastiti čaroban svijet. Zbog toga su osobe rođene u znaku ribe često pisci, slikari, koreografi i skladatelji.

Strijelac Osobe rođene u znaku strijelca također imaju zvjezdani potencijal. Dakle, nije ni čudo da se često pojavljuju na crvenom tepihu. Strijelci znaju kako sklapati kontakte te vjeruju svojim snovima – a to je savršena mješavina za postizanje uspjeha.



Vodenjak Jednako kao i ribe, osobe rođene u znaku vodenjaka vrlo su kreativne te su svim srcem u tome. Svejedno je bave li se glumom i stoje na pozornici ili su iza kamere kao režiseri. Vodenjaci imaju velike vizije – koje pretoče u stvarnost.

miss7.24sata.hr

Pokreće Blogger.