Horoskopski znakovi na koje bi sezona Vage mogla najviše da utiče

3 znaka Zodijaka na koja će najviše utjecati sezona Vage


23. septembra 2019. započinje sezona Vage. Svakom znaku donijeti će puno ležernosti, ali najviše će utjecati na tri znaka. Ovo je najdivnije je vrijeme, stoga uživajte u svim darovima koje nam nudi. 1. Vaga Budući da sezona Vage počinje istog dana kao i jesenski ekvinocij, ne čudi što će ovaj znak to iznimno osjetiti.

Dobra vijest je da će većina vibracija biti pozitivna.Bit ćete raspoloženi za druženje, privlačiti ćete mnoge ljude i bit ćete sretni zbog pažnje koju dobivate. Iskoristite ovu kozmičku ljubav. Veliki dio mentalne magle će se raščistiti i bit ćete spremni odlučno djelovati.



Kao što svaka Vaga zna, rijetkost je biti u mogućnosti jasno djelovati. Uživajte u tome! 2. Strijelac Ovo doba godine za vas je vrlo posebno vrijeme. Jupiter i Neptun urotili su se da vam omoguće čarobni, mistični, kozmički povratak kući. Slavite!

Pristiže vam buka društvenih aktivnosti. Povezujete se s prijateljima i drugim ljudima koji vam mogu pomoći u očitovanju vaših snova. Jesenski ekvinocij i sezona Vage najdivnije je vrijeme. Uživajte u svim darovima koje može ponuditi. 3. Škorpion Sezona Vage potaknut će vas da razmislite je li došlo možda vrijeme da napravite neke promjene.



Razmislite o stvarima, ljudima i rutinama – i razmislite koji od njih vas vuku prema dolje. Ovo je vrijeme kada se natjecateljska energija i ego pomalo raspadaju. Situacije koje više ne rade za vaše najviše dobro sada možete ostaviti iza vas. Završeci prirodnih ciklusa mogu biti dio velike slike u ovo doba godine.

Izvor: atma.hr

Pokreće Blogger.