Ljubavni horoskop za jesen: Strijelac se suočava sa problemima - Blizanci spremni za nove početke

Strijelac se suočava sa problemima - Blizanci spremni za nove početke


Ovan; Oni koji su sami, ove jeseni će još uvijek biti u potrazi za ljubavlju. Svi Ovnovi će imati poteškoća u pronalaženju partnera. Oni koji su u vezi nastojat će poboljšati svoj emotivni život. Bik; Tijekom jeseni Bikovi će snositi posljedice ljetnih avantura, pokušavajući ostaviti ih iza sebe. Neki će uspjeti, dok će drugi pretvoriti ljetnu avanturu u ozbiljnu aferu.

Rak; Oni Rakovi koji su u vezi ili ulaze u brak ove jeseni imat će poprilično otežan put. Odnos s partnerom bit će testiran, a oboje će često biti tvrdoglavi i uporni i zahtjevati međusobne kompromise. Za Rakove koji nisu u vezi situacija će biti drugačija. Oni će stalno upoznavati nova lica u svom životu i bit će spremni za uživanje, istraživanje i zabavu kao nikada do sada.



Lav; Dolaskom jeseni postoji još jedna “doza” tame koja je povezana sa njihovim osobnim poljem i poljem emotivnih i bračnih partnerstava. Ovo je posljednji put da se Lavovi zaista moraju boriti za svoju ljubavnu priču. Slobodni Lavovi u ovom periodu bit će u svom standardnom raspoloženju, uživanju i slobodi.

Djevica; Tijekom jeseni neki se odnosi mogu obnoviti. Za neke Djevice koje su u vezi doći će do prekida u tajnoj ljubavi. Blizanci; Na jesen će Blizanci biti spremni za nove početke. To se uglavnom odnosi na one koji godinama izbjegavaju ozbiljne veze ili brak. Sada će biti spremni za takve korake.



Vaga; Kako stiže jesen, oni koji su sačuvali svoj brak ili vezu mogu biti mirni. Tolerancija je neophodna i znate kako je uspostaviti. Slobodne Vage će se predati strastima sve dok ih ne pogodi prošlost i osoba koja je ostavila trag na njihovom srcu. Ljubavne igre će početi ponovo.

Škorpion; Kako stiže jesen, sve će se vratiti na svoje mjesto. Sada znate što ste. Ovo se odnosi na one koji su u braku ili u dugoj vezi. Što se tiče slobodnih, oni će u ovom periodu nekako lutati, malo se vraćati u prošlost, malo aktivirati oko novih, mada će biti svjesni da s njima mogu imati samo avanture.

Strijelac; Na jesen će se Strijelci suočiti s problemima u ljubavi. Vjerojatno će neki od njih početkom jeseni konačno okončati vezu ili brak ili će njihov partner možda odlučiti da ne želi više ništa s njima. Slobodni pripadnici znaka Strijelca bit će okrenuti većem dijelu prošlosti, tako da postoji velika vjerojatnost da će se ponovno pridružiti bivšem partneru.

Jarac; Ove jeseni će oni koji su u vezi imati priliku stabilizirati situaciju s voljenom osobom, ali to će biti prilično težak zadatak. Oni koji nisu u vezi će većim dijelom uživati u ovom periodu. Neke veze iz prošlosti će se ponovo pojaviti pa treba razmotriti je li ih vrijedno podići iz pepela ili ne.

Vodenjak; Jesen za Vodenjaka je vrijeme za ispitivanje situacije, ali ni u ovom periodu to neće biti lako. Neke veze neće biti moguće sačuvati. S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići u drugu krajnost i odlučiti započeti brak neočekivano. Što se tiče slobodnih, neki će se odlučiti vratiti svom bivšem partneru, dok će drugi započeti nova ljubavna osvajanja.

Ribe; Jesen donosi probleme svim Ribama koje su u bilo kakvoj zabranjenoj vezi, bilo da su slobodni ili ne. Neke će se dileme definitivno završiti i oni će odlučiti kome trebaju posvetiti pažnju i ljubav.

Pokreće Blogger.