Znakovi Zodijaka koje bi mogla da prati velika sreća tokom vladavine Lava

Tokom vladavine Lava mnogi znakovi ce imati povoljan period ali astrolozi isticu posebno tri znaka


Radujte se jer sezona Lava donosi osvježenje i nevjerojatnu energiju Sunca. Period Lava donosi put na sedmo nebo, nove ljubavi, slobodu i neizmjernu zabavu. Evo koja će 3 znaka najbolje iskoristiti energiju vatrenog Lava i imati najviše sreće do 23. 08.!

Period Raka donio je velike izazove mnogim znakovima Zodijaka, naročito u pogledu osjećaja, ljubavi i odnosa. Iako ste preživjeli emotivnu katarzu, radujte se jer sezona Lava donosi osvježenje i nevjerojatnu energiju Sunca. Lav je vatreni znak i ima tendenciju da u svakome od nas probudi unutrašnje dijete, da nas pokrene i izazove jedinstvenu prirodu.



Također, Lav predstavlja vječnu borbu čiste duše i ega, pa će se do 23. 08. mnogo toga promijeniti u ljubavnom životu. Period Lava donosi put na sedmo nebo, nove ljubavi, slobodu i neizmjernu zabavu. Vrijeme je da otpustite stres.

Malo više udovoljite sebi i ne zaboravite da nikada niste stari za nove životne avanture. Evo koja će 3 znaka najbolje iskoristiti energiju vatrenog Lava i imati najviše sreće do 23. 08. 1. OVAN – izađite iz svoje čahure Dragi Ovnovi, možete li vidjeti drugačiju svjetlost koja se uselila u vaš život?



Sunce je tijekom vladavine Raka bilo u vašoj četvrtoj kući koja označava obitelj, dom i odnose. Morali ste podnijeti određene žrtve i odricanja, borili ste se i istrošili puno energije na obiteljske odnose. Ali, sada se situacija mijenja. Sunce je tijekom vladavine Lava u vašoj petoj kući, odnosno kući radosti, romantike i kreativnosti.

Zračite karizmom i puni ste samopouzdanja. Slobodne Ovnove u narednim danima očekuje nevjerojatna sreća u ljubavi. 2. LAV – solarna revolucija Sretan rođendan dragi Lavovi! Tijekom perioda Raka Sunce se nalazilo vašoj 12. kući koja označava karmu i prošlost. Sav teret prošlosti bio je na vašim leđima i svi karmički dugovi odjednom su opteretili vaš život.

Ali, vaš znak je rođen kao borac i zato ste uspjeli sve vratiti u ravnotežu, a sada je vrijeme za RADOST. Sunce se do 23.08. nalazi u vašoj prvoj kući koja označava vašu ličnost. Sjajiti ćete poput dijamanta i period pred vama prepun je divnih iznenađenja.

3. STRIJELAC – Izvor divlje energije Dragi Strijelci,jeste li spremni za vašu novu avanturu? Tijekom perioda Lava Sunce se nalazi u vašoj devetoj kući, odnosno kući edukacije, putovanja, učenja i filozofije. Sada ste spremni otpustiti toksične emocije koje su se nagomilale u periodu Raka. Napokon oslobađate sebe tereta i slavite svoju jedinstvenost i slobodu.

Budite svoji, budite sretni.

Izvor: Lovesensa

Pokreće Blogger.