Pomrčina Mjeseca u Jarcu i pun Mjesec - Kako će utjecati na vaš horoskopski znak

Ova pomrčina će se osjećati narednih 6 mjeseci i zato se dobro potrudite ne praviti greške


OVAN Možete imati problema s poslovnim kolegama ili s karijerom. Pojedine osobe će se ohrabriti i pokrenuti neki novi posao, možda i s ukućanima. BIK Bit će aktivna vaša 9. kuća, vezana za strance, edukaciju, moral, rješenja problema pa možete napokon doživjeti spoznaju kako riješiti stvari i razviti drugačiji pogled na život i novac!

BLIZANCI Pomrčina Mjeseca je u vašem 8. polju, zaduženom za regeneraciju, seksualnost i financije od strane drugih osoba pa pojedine osobe mogu dobiti nasljedstvo ili neki novac od partnera. Neke stvari trebate dobro sagledati i više obratiti pažnju na zdravlje.RAK Ova energija pomrčine Mjeseca će jako utjecati na vas i vašu djecu pa se trebate opustiti znajući da će sve biti dobro na kraju. Ovo je vaš mjesec pa ne brinite ni za zdravlje. LAV Duga šutnja i nezadovoljstvo sada može izbiti van kroz teatralno ponašanje.

Mnogi Lavovi mogu kroz ovaj period imati neke noćne more ili poruke kroz snove. Neki stari načini ponašanja i gledanja na stvari sada se mogu odbaciti tako da se vaša duša oslobodi od negativnih utjecaja koji su je dugo pritiskali.DJEVICA Pomrčina utječe na vaše polje ljubavi i djece pa bi se mogli u tom aspektu opustiti te manje kritizirati i kontrolirati djecu, a i partnera. Obavezno obratite pažnju na sigurnost u prometu. Odličan je period za usavršavanje u znanjima i vještinama koje vas zanimaju.

VAGA Događaju vam se promjene koje vam se ne sviđaju, ali vremenom shvaćate da su ipak dobre. Mogući su izdaci zbog nekih kvarova ili kupnje tehnike, telefona, nekih dijelova automobila, popravaka. Mnoge Vage bi mogle svoje nezadovoljstvo karijerom prenijeti na obitelj pa obratite pažnju. Moguća su i neka financijska odlaganja pa se strpite. Pojedini dužnici izmiruju dugove.

ŠKORPION Pomrčina Mjeseca se događa u vašem trećem polju, koje je polje komunikacije, susjeda, intelekta i obrazovanja pa bi u tim oblastima moglo doći do nesporazuma. Treba izbjegavati svađe o rizične poteze u poslu i financijama. Trebate postaviti stvari na svoje mjesto, što nikako nije sada lako uraditi.

STRIJELAC Pomrčina Mjeseca utječe na vaše polje novca pa na tom polju možete imati bitne promjene. Možete sada uvidjeti gdje ste griješili. Promjene su neminovne i donose duhovni uvid. JARAC Kod vas se pomrčina Mjeseca odvija u konjukciji s Plutonom, koji je povezan s vašom kućom prijatelja, gdje bi moglo doći do uvida s dugogodišnjim prijateljima, a isto tako i s partnerom u ljubavi.

Sada su sigurna i neminovna neka događanja koja vas tjeraju da se zapitate koja je vaša misija u ovom životu. Mnogi Jarci će promijeniti odnos prema drugima i pogled na svijet. Napokon shvaćate svoje greške, priznajete svoje mane.

VODENJAK Možete napokon očekivati promjene na poslu, u svakodnevnom životu i u zdravstvenoj oblasti i to sve ide na bolje. Što se tiče vaše dvanaeste kuće i pomrčine Mjeseca, vi se mijenjate i vaše misli i duhovnost utječu na prijatelje, gdje vi uviđate kako vam se neki obraćaju samo kada im trebate i kada su u nevolji.

Pojedini se Vodenjaci sada mogu popeti na višu stepenicu kada je posao u pitanju, jednostavno vam se smiješi sreća. Trebate izbjegavati precjenjivanje sebe i drugih. RIBE Pretjerana briga za djecu, strahovi i sumnje, kada je ljubav u pitanju. Pomrčina Mjeseca pada u vaše polje prijatelja pa bi se tu moglo odvijati preispitivanje tko su vam pravi prijatelji.

Pojedine Ribe bi mogle sada precrtati nekog prijatelja. Mogući su kvarovi na aparatima, problemi s djecom zbog toga što se previše žrtvujete za njih, a oni se osjećaju da ih gušite. Malo popustite. Pojedine osobe mogu upoznati novog partnera u ljubavi. Budite oprezni da vas netko ne prevari.

Astrolog: Željka Knežević

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.