Astrološke prognoze za Juli i Avgust - Što nas očekuje u sljedeća dva mjeseca

Astrolozi otkrivaju šta vas očekuje i sljedeča dva mjeseca


Opstanak naše vrste na Zemlji ugrožen je zbog ljudske kratkovidnosti i pohlepe. Moramo odlučiti što je važno, pojedinačno i kao globalna zajednica. Jesu li naše osobne vrijednosti i ponašanje održivi u doba klimatskih promjena koje je stvorio čovjek? Nadmašuje li pogodnost jeftinog plina i plastike dvostruku prijetnju otrovnog zraka i voda?

Podržava li naša politika i kultura tjelesno, emocionalno i duhovno blagostanje? Kako postići ravnotežu usred nejednakosti? Suočeni smo s velikim brojem ozbiljnih izbora. Svaka misao, svaka akcija je uvećana pod kombiniranom snagom Saturna, planete obveza i Plutona, planete moći i transformacije. Razmotrite načine na koje možete živjeti zdravije i zadovoljnije.



Moramo izabrati naše prioritete i smatrati političke i korporativne vođe odgovornima. Potrebne su vlade i ekonomski sustavi koji odražavaju evoluirajuću svijest. U pitanju je budućnost. Neutralnost je ponekad teži grijeh nego ratobornost. Pronađite načine za uključivanje.

Koliko god velike ili male bile vaše akcije, možete napraviti razliku jer svi pozdravljamo toplije mjesece u godini, piše Spirit of change. Srpanj/juli Pomirite se s prošlošću prije nego što krenete u budućnost. Merkur se usporava, pripremajući se za retrogradno kretanje koje počinje u nedjelju, 7. srpnja/jula. Kada se proučava, povijest može biti prekrasan učitelj.



Ova poruka je napisana u zvijezdama tijekom prvog dijela mjeseca. Održavajte prijateljske veze čak i ako se osjećate razočarani 8. i 9. srpnja/jula. Ovo je tjedan koji zahtijeva neke prilagodbe stavova i prioriteta. Sunčeva opozicija prema Saturnu u utorak 9. i Marsov kvadrat s Uranom u četvrtak popodne može dovesti do preuređenih rasporeda.

Vjerujte da će sve što se čini izgubljeno biti zamijenjeno nečim boljim. Dok se Mjesec puni, u nedjelju ujutro 14. srpnja/jula Sunce je u opoziciji s Plutonom. Okrivljavanje drugog je primamljivo. Suradnja može biti mnogo korisnija. Emocionalna ravnoteža i zrelost, kao i čvrsta odanost pomažu u prevladavanju izazova kako se približava puni Mjesec u utorak, 16. srpnja/jula.

Čak i ako naiđete na protivljenje, tražite kompromis i suradnju kad god je to moguće. Ako odnos dosegne kraj, pustite s ljubaznošću i suosjećanjem. Stvari će se ubrzano odvijati kad Sunce stigne u vatrenog Lava u ponedjeljak 22. srpnja/jula. Ljetna vrućina dolazi! Tempo je u utorak ujutro vatren, ali prepreke nastaju tog popodneva.

U srijedu očekujte komplikacije, a 24.og potrebno je vješto se ophoditi s ljudima i pametno upravljati projektima. Budite vođa. Život se čini relativno blagim tijekom posljednjeg vikenda u mjesecu. Vrući, pasji ljetni dani mogu usporiti neke ljude, ali ne i planete. Venera ulazi u zabavnog Lava u subotu 27. srpnja/jula, noć je stvorena za zabavu. Nedjelja je najpogodnija za odmaranje.

U ponedjeljak, 29. srpnja/jula može doći do nekih iznenađenja. Neočekivani troškovi, čudno ponašanje i druga iznenađujuća kretanja mogu zahtijevati novi način djelovanja. Radije završavajte projekte, umjesto da ih započinjete. Mjesec završava suptilnim, ali dramatičnim pomacima u namjerama i mislima.

Neposredno prije ponoći 31. srpnja/jula dolazi mladi Mjesec i započinjemo novi ciklus kreativnosti. Dvije minute prije nego što započne kolovoz/avgust, Merkur kreće direktno. Još jednom, nove dostupne informacije mogu dovesti do vrlo različitih razmišljanja.

Kolovoz/avgust Četiri planete u Lavu promiču opću dobru volju i zabavu početkom mjeseca. Budite sigurni da u svoje rekreativne planove uključite manje entuzijastične prijatelje. Potraga za zabavom poprima gotovo religiozni zanos. Osim veselja, tu su veliki poticaji za širenje vidika putem putovanja i učenja.

Nedjelja 11. kolovoza/avgusta donosi razlog da razmislite dvaput. Jupiter se okreće izravno ujutro, a Uran te noći počinje dugotrajno retrogradno kretanje. Ako ste u kompliciranoj situaciji, možda ćete poželjeti čekati do četvrtka, 15. kolovoza/avgusta da rješavate stvari. Buduće opcije vjerojatno će postati jasnije nakon punog Mjeseca i kvadrata Merkura s Uranom u petak popodne.

U petak ujutro, 23. kolovoza/avgusta, Sunce ulazi u Djevicu. Stres napornog dana može na trenutak sakriti činjenicu da se kraj ljeta brzo približava. Zvijezde za vikend usmjeravaju pozornost na ljetne užitke. Srca lijeno plutaju kroz opuštajući zadnji vikend u mjesecu.

Slučajni susret u ponedjeljak 26. kolovoza/avgusta mogao bi označiti početak važnog novog prijateljstva. Budite spontani i otvoreni prema mogućnostima. Vrijeme prolazi brzo čak i kad se lunarni ciklus smiri. U petak 30.-og u mjesecu je mladi Mjesec u Djevici. Oni koji su još uvijek na odmoru, bit će jednako spremni za nabavu ili pakiranje svih potrebnih stvari za nadolazeći praznični vikend.

Izvor: atma.hr

Pokreće Blogger.