Obratite pažnju: Znakovi koji bi mogli ukazati da je partner nevjeran

Kada se partner počne udaljavati od ljudi i trenutaka koji su mu inače bili važni, to bi moglo biti razlog za zabrinutost.


1. Dolazi kući ranije Iznenadna promjena rutine može biti znak varanja. - Kada partner prestane dolaziti kući u regularno vrijeme, budite oprezni. Naime, kada se partneru raspored promijeni i nema logično objašnjenje o tome što on ili ona radi drugačije, to može biti zato što vas vara. Neki će imati izgovor za promjenu u rutini, poput odlaska u teretanu kasno i slično.

2. Mijenjaju način na koji peru rublje Iako ovo ne zvuči važno, može biti jedan od znakova varanja. Kad partner ne dopušta da mu perete rublje ili ga ostavlja na kemijskom čišćenju, često je pravi razlog ljubavnik ili ljubavnica. Možda se boji mirisa ili nečeg drugog na odjeći ili džepovima pa je odlazak u kemijsku čistionicu sigurnija opcija za nekoga tko vara.



3. Tajna kreditna kartica Većina bračnih parova ima zajedničke račune ili dijeli informacije o financijama. No, ako pronađete sakrivenu karticu za koju ne znate, vaša briga i sumnja su itekako opravdane. - To je vrlo čvrst dokaz da partner nešto skriva. To je često nevjera, ali može se raditi i o nečem drugom - rekla je Masini.

4. Ne dopušta da mu/joj dirate telefon Helen, udana majka, priča kako njen suprug nikada nije imao lozinku na svom telefonu jer je njihov sin volio na njemu igrati igrice. Odjednom se to promijenilo. Kad je supruga zatražila njegov četveroznamenkasti kod, odbio ju je i ukucao ga privatno. Ubrzo je saznala kako ju vara.



Bračni savjetnici kažu da bi supružnici trebali dijeliti i lozinke. Naime, nikad ne znate kad će vam zatrebati broj koji je na mobitelu ili e-mailu partnera. - Nije da vam je potreban popis lozinki, ali ako tražite šifru, iz opravdanih razlog, trebao bi vam je dati - tvrdi Laurie Puhn, bračna savjetnica. Dodaje kako vam partner priznaje da čuva tajnu, ako skriva svoju lozinku.

5. Kupuje vam neodoljive darove Poklon kartica za masažu ili nova torbica zvuče primamljivo, ali ako nisu povezani s rođendanom, godišnjicom ili nekim važnim datumom, mogu biti neobično iznenađenje ili znak za uzbunu. Možda vam partner samo želi dati do znanja da mu je stalo, ali ako se nekoliko takvih iznenađenja zareda, možete postati sumnjičavi.

6. Neobični 'prijatelji' i poruke na društvenim mrežama Kada je Nicole sjela za obiteljsko računalo, na ekranu se pojavilo veliko iznenađenje. To je bila poruka od nepoznate žene: 'Ne mogu prestati misliti o tebi. Kada ću te opet vidjeti?'.

Nije bila naivna i odmah je shvatila da se ne radi o prijateljici. - Većina nevjernih partnera je uhvaćena na društvenim mrežama ili preko poruka - rekla je savjetnica za veze Rachel Russo. Dodaje da kada žene njuškaju ili slučajno nešto pronađu, često se ispostavi da je ono u što su sumnjale.

Pokreće Blogger.