9 principa modernih žena: "Ne kopirajte tuđi stil - Nađite inspiraciju i dodajte svoj pečat"

Ne kopirajte tuđi stil - Nađite inspiraciju i dodajte svoj pečat


Organizovan ormar; Dobro organizovana i sređena garderoba je prvi korak ka savršenom autfitu. Ovakav ormar pomoći će vam da lakše vidite koji komadi se najbolje slažu. Majice i bluze je najbolje da složite na gornje police, pantalone i suknje na gornje, a tašne i obuću da okačite. Ako vam se dopada, možete ih razvrstati i po bojama ili materijalima.

Pratite vremensku prognozu; Aplikacije za vremensku prognozu biće vaš najbolji prijatelj! I najbolji autfit svih vremena može izgledati smešno ako ne odgovara vremenskim uslovima. Izdvojite dovoljno vremena; Nemaju svi talenta da smisle odličan izgled za samo deset minuta. Pokušajte ujutru da ustajete malo ranije i uložite više vremena u izbor odeće.



Pazite na veličinu odeće; Kada neke žene izgledaju zadivljujuće u farmerkama ili majicama, to sigurno ima veze sa dobrom veličinom. Kada kupujete odeću, obratite pažnju da li vam ona savršeno pristaje. Pantalone 2 broja manje izgledaće nepoželjno i na supermodelima.

Budite kreativni; Tajna mnogih supermodela jeste da znaju kako da spoje dizajniranu odeću sa jeftinijom odećom. Investirajte u nekoliko modnih klasika koje ćete kasnije lako kombinovati sa različitim komadima odeće. Pravi izbor donjeg rublja; Čipkasti veš koji viri iz uske suknje ili veš crne boje koji sija ispod bele odeće su velike greške. Izbor donjeg rublja uvek mora biti vešt.



Odeća u hitnim slučajevima; U hitnim slučajevima kada žurite i nemate vremena da smišljate autfit, pomoći će vam komadi odeće koji su uvek aktuelni. To su prugaste majice i farmerke, kao i elegantno odelo uz belu bluzu i mokasine.

Pronađite inspiraciju; Bilo da koriste Instagram ili Pinterest - stilizovane žene prate druge stiliđovane žene. Nemojte samo kopirati tuđi stil, nađite inspiraciju i dodajte svoj pečat. Uredan izgled; Bore nigde ne izgledaju dobro, tako ni na vašoj odeći. Ukoliko ne peglate odeću rado, nabavite neki ispravljač odeće na paru koji će vam uvek biti pri ruci i uštedeti vremena.

Pokreće Blogger.