Jedina stvar koja stoji između tebe i tvoje sreće si ti

Trebamo shvatiti da sreća nije odredište, nego stanje uma i izbor koji donosimo svakoga dana 


Najveći problem u današnje vrijeme je što se prema sreći ponašamo kao da je neko odredište na koje moramo stići. Tražimo sretan završetak makar nismo sigurni koji je. Umjesto da izvučemo najviše iz trenutne situacije (ma kakva ona bila), fokusiramo se na ono što nam nedostaje.

Trebamo shvatiti da sreća nije odredište, nego stanje uma i izbor koji donosimo svakoga dana. Stvori sreću gdje god da se nalaziš i pusti da naraste. Tvoj život nije određen situacijama koje ti donosi, nego tvojim stavom i pogledom.



Ako misliš da će ti sreću donijeti novi posao, grad ili partner, nikad nećeš biti istinski sretna. Nikada nećeš biti sretna ako ćeš se fokusirati na vlastite pogreške, neuspjehe i mane. Uvijek žudi da budeš bolja, ali cijeni samu sebe u tom procesu. Koncept rasta je svrha našeg postojanja.

Trebaš si zapljeskati dok radiš na stvarima koje zbilja želiš. Stalno se žališ na stvari koje možeš promijeniti. Uvjerena si da si zapela na istom mjestu. Želiš biti istinski sretna, ali se stalno puniš negativom. Stalno se pitaš zašto si nesretna.



Jedina stvar koja stoji između tebe i tvoje sreće si ti. Možda trenutno nisi tamo gdje se vidiš i želiš biti, ali si na putu i to je jedino bitno. Ne možeš sjediti i čekati da će uspjeh pokucati na vrata jer neće. Život može biti težak.

Srušit će te na tlo puno puta. Nećeš vjerojatno biti sretna 100% svake minute svakog dana jer je to nerealno. Kad dođu mračna vremena i odustajanje se čini kao jedina opcija, guraj jače. To je jedini način da cijeniš dobra vremena.

zdravaisretna

Pokreće Blogger.