U čemu je njena tajna: Dženifer Lopez izbjegava 3 stvari kako bi se osećala dobro i izgledala mladoliko

Dženifer Lopez sa razlogom izgleda tako dobro


U čemu leži tajna mladolikog izgleda Dženifer Lopez? Pojavljivanjem u mnogim modnim časopisima i snimanjem nove muzike koja još uvek uspeva da dostigne vrh muzičkih lestvica, Dženifer je dokazala da su godine samo broj, pogotovo kada je reč o vođenju aktivnog načina života.

Nedavno je Dženifer otkrila kako je jednostavna njena dnevna rutina i zato izbegava ove tri stvari kako bi se osećala dobro i izgledala mladoliko. Kofein; Dženifer godinama brine o svom telu, i to se vidi. Teško možemo zamisliti dan bez šoljice kafe, ali Dženifer se odlučila na život bez kofeina, kako bi njena koža izgledala mlađe.



Alkohol; Popiti čašu vina mnogima nije na odmet, ali Dženifer izbegava i alkohol. Trudi se da jede zdravu hranu, da unosi dovoljne količine vode, a svako jutro i meditira. Posledice prekomernog konzumiranja alkohola, za žene su pogubnije nego za muškarce i Lopezova je toga svesna.

Nedostatak sna Svi znamo koliko je važno dobro se naspavati kako bismo mogli da normalno funkcionišemo, bez anksioznosti i stresa i da bismo usporili starenje. Svojim primerom, načinom života i prihvatanjem oblina, Dženifer je postavila temelje za mnoge mlade žene koje se još uvek bore i trude da pronađu ispravan put u prihvatanju svog tela.



"Tipovi mlađi od 33 godine su beskorisni" - "Muškarac može nešto napraviti u karijeri tek u ranim 30-ima, a do tada će imati i nešto novca pa će biti i sigurniji u sebe", objasnila je Greer za portal Insider i dodala da će se tek tada većina muškaraca i usavršiti u onome što rade, te postati iskusniji i uspešniji. To naravno ne znači da bi one u 20-ima trebalo otpisati ali, kako piše Insider, objašnjava zašto se tek u ranim 30-ima većina muškaraca uopšte može za nekog vezati.

Pokreće Blogger.