U 5. deceniji ima savršenu liniju: 4 glavna pravila Melanije Tramp kojima održava ljepotu

Kako prva dama amerike održava svoju figuru


Melanija Tramp u 49. godini izgleda odlično,te svojom vitkom linijom i negovanim licem oduševljava sve. Prva dama Amerike veoma vodi računa o tome šta unosi u organizam od namirnica i ima svoja pravila kojima se rukovodi.

Svaki dan započinje istom namirnicom; Iako kao prva dama Amerike ima obaveza preko glave, Melanija ne propušta zdrav doručak. Na njenom jutarnjem meniju nalazi se smuti i ovsena kaša koja ima visok sadržaj vlakana, izjavila je jednom prilikom za “GQ “magazin.



Svakodnevno pojede najmanje 7 voćki; Konzumira dosta voća i vitamina. U jednom intervjuu je otkrila kako je njen dnevni cilj da pojede najmanje sedam voćki. Ne zabranjuje sebi ništa; Zbog dobrog izgleda, mnogi ljudi misle da Melanija ne unosi šećer u organizam. Ali, to nije istina.

"Nemam uobičajen slatkiš koji uvek jedem. Ako mi se jede slatkiš, izabrala bih voće ili malo čokolade, zato što mislim da je i to potrebno mom telu", izjavila je jednom prilikom i priznala kako voli ponekad da pojede sladoled, sve dok je on “u balansu sa zdravom hranom”.



Zdravo se hrani, dijete ne praktikuje; Veoma joj je bitno da unosi dosta tečnosti, naročito vode tokom dana, kako bi ostala hidrirana. Nikada ne jede masnu ili kaloričnu hranu. Nakon što je rodila sina Barona i izgubila višak kilograma nakon porođaja, priznala je da su joj zdrava ishrana i pilates, dva-tri puta nedeljno, pomogli da se vrati u staru formu.

Pokreće Blogger.