Svako bi ga poželio za sebe: Znak Zodijaka koji bi mogao svakome uljepšati dan

Njih je najbolje prihvatiti kao takve i ne pokazivati veliku želju za mijenjanjem jer to neće ići lako.


Svaki znak zodijaka ima svoje negativne i pozitivne strane. Ali jednom je gotovo nemoguće pripisati ijednu lošu osobinu jer jednostavno zrače pozitivom, a svoj optimizam s lakoćom prenose i na sve oko sebe. A reč je o Strelcima.

Osim što su rođeni optimisti, osobe u ovom znaku najčešće su neustrašive i vode se motom da je moguće ostvariti sve što poželite ako se za to potrudite, pa su ljudi rođeni u ovom znaku najčešće i jako uspješni, piše portal srbijadanas.com



Njihov neograničeni optimizam potiče ih da lako prijeđu preko svih prepreka koje im se nađu na putu ka ostvarivanju ciljeva, što ih čini i odličnim motivatorima za druge. Zbog svega navedenog Strijelci su i sjajni ljubavni partneri jer svu svoju pozitivu prenose i na vezu, a napravit će i sve što mogu (i ne mogu) da njihova voljena osoba bila stalno sretna.

Zbog vrlo slobodna poimanja ljubavi i seksa, idealni su im Blizanci, harmoničan mu je Ovan, Lav, Vaga i Vodenjak. Moguća je veza s Bikom zbog sklonosti ovozemaljskim uživanjima, iako kasnije problemi iskrsavaju na svakom koraku.



Riba i Djevica su im fascinantno privlačni, ali razlike su ogromne i smatraju se znakovima koje je najbolje zaobilaziti iako su često s njima u 'ozbiljnim' vezama. Rakovi, Škorpioni i Jarci su im potpuno neshvatljivi znakovi.

Pokreće Blogger.