Kakve žene traži koji horoskopski znak: Strijelac želi energetičnu, a Ribe velikodušnu ženu otvorenog uma

Da li ste zaista savršeni jedno za drugo


Malo zabave nikada nije na odmet, a slaganja i neslaganja među horoskopskim znakovima uvijek su tema koja povlači rasprave. Stranica YourTango tako je napravila popis tipova i karakteristika žena na koje određeni muški horoskopski znakovi ''padaju''.

Ovan; Ovnovi padaju na jake i neovisne žene. Obožava dame koje govore točno ono što misle i ne libe se prihvatiti bilo kakav izazov. Za Ovna su pravi afrodizijaci uspjeh i sposobnost. Bik; Žena koja je kao žena iz udžbenika - zabavna, ženstvena i prava podrška te koja će osvojiti srce Bika. Takvu ženu neće pustiti od sebe tako lako.Blizanci; Blizanci padaju na izuzetno inteligentne i kreativne žene, pune smisla za humor. Ako ga uspijete iz noći u noć i iz dana u dan zadiviti i fascinirati, vaš je bez pogovora. Rak; Rakovi vole žene koje u sebi nose nevinost i naivnost, ali i potpunu predanost njima. Ako uz to pokažu ranjivost i želju da ih baš on zaštiti - pečeni su.

Lav; Lavovi vole otvorene žene pune samopouzdanja. Ovi muškarci padaju na žene koje su uvijek tip-top sređene. Tijelo mora biti perfektno, a frizura uvijek savršena. I ne samo to - pored svega toga, Lav želi da žena bude i iznimno obrazovana, inteligentna, uspješna i duhovita.Djevica; Muškarci u ovom znaku padaju na tip djevojke iz susjedstva - dakle, slatka je, ali ne i fatalna i vrlo je inteligentna. Osjećajna je, vodi se logikom i vrlo lojalna. Djevice ne vole pretjerano emotivne reakcije.

Vaga; Vage vjeruju u idealne veze pa uvijek traže onu pravu. Žele zgodnu, samouvjerenu, inteligentnu ženu koja će ih podržavati i biti im odana do kraja. Škorpion; Škorpioni žele biti najbolji i imati najbolje. Ovi muškarci traže ženu koja pršti od seksipila, pametna je, avanturističkog duha, strastvena, sportski tip i neovisna.

Strijelac; Strijelac želi energetičnu ženu koja će mu stalno postavljati nove izazove te ga bez problema i prigovora pratiti u njegovim avanturama.

Jarac; Jarčevima treba vječnost da se u nekog zaljube - ali baš zato i traže ženu koja će ih strpljivo čekati. Žele seksi, ali ne i vulgarno, privrženo ali ne i priljepak i ženu koja pored njega ima bogat vlastiti društveni život i kao prioritet - uspješnu karijeru.

Vodenjak; Vodenjaci bježe od zahtjevnih žena. Želi samostalnu ženu koja ga neće pratiti u stopu, već će moći voditi život odvojeno od njega, bez zapitkivanja gdje je sad i zašto baš tamo ide. Ribe; Muškarci u znaku Ribe se često zaljubljuju, ali ono što zaista traže jest nježna, velikodušna žena otvorenog uma koja voli umjetnost i životinje.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Ukoliko preuzimate sadržaj ovog članka OBAVEZNI ste da nas navedete kao izvor uz linkovanje našeg članka.

Pokreće Blogger.