Iskoristite dobru sreću koju vam donosi Jupiter - Rak godišnji horoskop 2019

 Konačno ste izišli iz svojeg oklopa i sada su vam zahtjevi puno veći


U prvoj polovici 2019. godine iskoristite dobru sreću koju vam donosi Jupiter u raku prije nego se u srpnju preseli u znak lava. Nemojte strahovati da će vam tada u poptuno ponestati sreće. Naime, u srpnju počinje za vas vrlo povoljno jednogodišnje razdoblje što se tiče financija zbog čega bi se počevši od ljeta vaša financijska situacija mogla jako poboljšati.

Vaše je samopouzdanje u uzlaznoj putanji, a povećanje samouvjerenosti ove će vam se godine isplatiti na više načina.  Uvidjet ćete koliko je važno da si kreirate život onako kako vi želite i živite ga po vlastitim pravilima, a ne onako kako drugi odluče i očekuju od vas za živite.



Na suptilan način spoznat ćete vlastite granice i naučiti kako tražiti ono što želite bez da zvučite kao da ste očajni. Postat će vam jasno tko ste i što vam treba kako bi vaš život procvao i znat ćete kako jasno i direktno tražiti upravo to, a ne postavljati pitanja "okolo naokolo".

Ljubav Postoje li u vama bilo kakve sebične tendencije koje bi mogle uništiti vaše odnose s voljenim osobama ovo je godina u kojoj ih se morate riješiti i naučiti kako napraviti kompromis. Tako ćete pronaći ravnotežu i unutarnji mir.



Posao Jaka obiteljska strana vaše prirode bit će u sukobu s vašom ambiciznom stranom, no ako se budete brinuli sami za sebe, svoju obitelj i općenito stremili većoj ravnoteži vaša karijera automatski će procvjetati kao rezultat.

Pokreće Blogger.