Ono što dajete biće vam vraćeno - Sva iskušenja kroz koja prolazimo data su nam s razlogom

Ni jedno iskušenje koje nam se desilo nije bez razloga. Svako to iskušenje nam je dato sa razlogom da nas nauči neku važnu lekciju. 


Čak i ako vam je srce slomljeno više puta, zapamtite da vam ta osoba nije poslata uzalud. Mnogi izražavaju žaljenje što su najbolje godine svog života proveli pored osobe koja im je slomila srce, a ne biste trebali. Ljubav, bez obzira kakva je, nikada se ne daje uzalud. 

Svaka naša suza, sva naša bol i patnja imaju svoje duboko značenje. Samo je potrebno da budete strpljivi i vremenom će sve doći na svoje mjesto. Nakon mnogobrojnih noći koje ste proveli žaljenju i plakanju doći će sati iskrenih razgovora sa osobom koja će željeti svoj život provesti sa vama. 



Kada ta osoba dođe u vaš život tada ćete napokon osjetiti mir u svom životu. Moći ćete zaspati mirne duše jer ćete znati da je pored vas osoba kojoj je iskreno stalo do vas. Tada ćete zaboraviti na sve one nepropavane noći, na sve one neodgovorene poruke i pozive jer će ih zamijeniti ljubazne riječi i djela koja koja vam pokazuje osoba kojoj je zaista stalo do vas. 

Ta osoba vas neće nikada razočarati niti će vam dati i najmanji razlog da sumnjate u nju. Njegova djela će pratiti njegove riječi što će samo ojačati vaše povjerenje u njega. Ljubav prema toj novoj osobi koja uđe u vaš život će izbrisati sva ona ružna sjećanja i sve ono loše što vas veže za vašu prošlu vezu. 



Ta nova osoba će vas cijeniti, ona će vam dati svoju ljubav i učiniti vas najsrećnijom osobom na svijetu. On će vas prihvatiti takve kakvi jeste i daće vam krila da poletite. Sva bol koju ste osjećali zbog muškaraca koji su vam slomili srce će nestati, osmijeh će se pojaviti na vašem licu, a ljubav koju dobijete će donijeti mir i sreću u vaš život.

Pokreće Blogger.