Suvo i umjetno cvijeće privlači lošu sreću - 6 stvari u kući koje sprječavaju protok energije novca

Neke stvari koje čuvamo u svom domu mogu imati negativan uticaj kako na našu tako i na energiju našeg doma. 


Ako imate neki finansijskih poteškoća možda bi bilo dobro da malo više pažnje posvetite stvarima koje imate u domu. Neki predmeti koje čuvamo u našem domu mogu nositi negativnu energiju te negativno uticati na energiju novca i blokirati je.

Da biste to promijenili važno je te stvari izbaciti iz svog doma. Po mišljenju stručnjaka za bioenergiju, stvari koje ćemo vam nabrojati u nasta biste trebali izbaciti iz kuće što prije. 1. Oštećene stvari; Ako ste razbili tanjir ili šolju morate se što prije riješiti slomljene stvari. 



Nemojte pokušavati da je zalijepite i popravite jer vam to neće donijeti sreću. Ogledalo koje je polomljeno ili oštećeno takođe nije dobro držati u domu jer privlači lošu sreću. Predmeti koji su oštećeni crpe pozitivnu energiju iz našeg doma i loše utiču na dobrobit ukućana. 

2. Pokvarena česma; U kući sve mora biti ispravno, posebno česma. Vjeruje se da ako voda curi iz česme i odtiče zajedno sa njom odlazi i vaša energija novca. 3. Stvari koje su izgubile svoj par; Sigurno vam se svima desilo da ste oprali veš i jednu čarapu izvadili iz mašine, a druga kao da je u zemlju propala. 



Mnogi od nas čuvaju tu jednu čarapu u nadi da će se druga nekim čudom pojaviti, ali tu pravimo veliku grešku. Ako neka stvar izgubi svoj par treba je se odmah riješiti ako ne želite provući energiju siromaštva.

4. Vještačko i suvo cvijeće; Česmo žene kupuju umjetno cvijeće za svoj dom jer nemaju vremena da se brinu o pravom cvijeću. Ono na šta često ne obraćamo pažnju je da umjetno cvijeće donosi lošu sreću. Suvo cvijeće takođe privlači negativnu energiju i lošu sreći i takođe ga ne bi trebalo držati u domu. 

5. Prazni i stari novčanici; Ako imate prazan novčanikm koji vam samo stoji u kući i nema nikakvu svrhu, to bi se moglo negativno odraziti na vašu energiju novca.Vjeruje se da prazan novčanik može privući siromaštvo, svađu i probleme u kući. 

6. Smeće; Ono što svakako trebate izbjegavati je gomilanje nepotrebnih stvari i smeća u svoj dom. Riješite se iz svog doma svog smeća i svega onoga što vam ne treba i što ne koristite. Tako ćete obezbjediti da energija u vašem domu nesmetano teče.

Pokreće Blogger.