Ljubavna astro analiza za Februar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac

Detaljna ljubavna astro prognoza za Februar za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije i Strijelca. 


Vaga: Ako želite započeti novu vezu morate se riješiti svoje nesigurnosti i biti hrabriji. Nemojte se plašiti odbijanja, to se dešava svima. Morate skupiti hrabrosti i prići osobi koja vam se sviđa jer ćete samo tako znati na čemu ste. 

Čak i ako budete odbijeni nemojte odustajati od potrage za ljubavlju. Ako želite imati smislenu vezu ne smijete se voditi samo intimnim odnosima i ulaziti u avanture koje kratko traju. Možda ste u prethodnim vezama patili i bili povrijeđeni, ali nemojte zbog toga vi biti ti koji povrjeđuju druge. 



Fokusirajte se na ono što želite od partnera i tražite onoga ko vam najbolje odgovara. Škorpija: Ako želite razviti blisku i smislenu vezu sa svojim partnerom morate se riješiti straha i sumnji koje vam se javljaju. Ako ste sigurni da vas vaš partner voli, onda mu vjerujte i nemojte sumnjati u njega i njegovu vjernost. 

Slobodne Škorpije se ne bi trebale upuštati u vezu samo da ne bi bile same. Pokušajte vidjeti dobru stranu vaše samoće i iskoristite je. Ljubav i veza će vam doći kada budete spremni. Do tada radite na sebi, razvijajte svoju ličnost i uživajte u životu. 



Okružite se dobrim ljudima i dragim prijateljima koji će vam uljepšati život jednako kao i ljubavna veza. Strijelac: Jako je važno da pružite podršku svom partneru u ovom mjesecu i slavite njegove pobjede kao da su vaše. Samo tako ćete mu pokazati koliko vam znači i koliko vam je stalo do vašeg partnera. Posvetite više pažnje svom partneru, ne samo kroz intimnost. 

Razgovarajte sa njim i provodite vrijeme zajedno radeći stvari koje oboje volite i u kojima uživate. Učinite da se vaš partner osjeća dobro, pokažite mu pažnju i ljubav. To je najbolji način da se povežete i ojačate vašu ljubavnu vezu.

Pokreće Blogger.